Nieuws - meest recent

Roken is de belangrijkste vermijdbare doodsoorzaak in België. Het zorgt voor ernstige lichamelijke gevolgen voor de roker en zijn omgeving. Ondanks dit rookt nog steeds 26% van de bevolking. Gemiddeld worden er 15 sigaretten per dag gerookt.
Gemeente Zwevegem wil rokende inwoners motiveren tot stoppen met roken en hen hiervoor de nodige rookstopondersteuning bieden.
Hiervoor doet Zwevegem beroep op professionele ondersteuning onder begeleiding van een tabakoloog. (Stoppen met hulp ’verhoogt je slaagkansen’)

De straat Ter Klare te ZWEVEGEM, zal op vrijdag 1 juli 2016 tijdelijk afgesloten zijn voor alle doorgaand verkeerd wegens betonstort. Dit tussen  12.30 uur en 14.30 uur.

Er is een omleiding voorzien via Kooigemstraat , Brucqstraat, Marquettestraat en Vinkestraat en omgekeerd.

 

 

 

Aanstaande zondag 3 juli  kan je deelnemen aan de gezinsfietstocht "Bevergem" met vrije start op het Theophiel Toyeplein tussen 14 u. en 15u30.

Bekijk hier het interview met de burgemeester.

jul
01

Wow! Er ligt een schat verstopt in onze bib!

Lees het Infopunt van juni 2016, klik HIER

Gemeente Zwevegem zoekt voor indiensttreding (M/V)

Groot feest op dinsdag 9 augustus want we vieren de 20ste verjaardag van de markt in Zwevegem!
Naar jaarlijkse gewoonte wordt dit een feestelijke markt met leuke randanimatie voor groot en klein en een traktatie van de gemeente Zwevegem.

Maar dit jaar doen we nog wat extra. 

In aanloop van dit feest organiseren we een wedstrijd die 5 weken duurt waarbij je elke week mooie prijzen kan winnen met als hoofdprijs: een ballonvaart geschonken door Gaverzicht.

Klik HIER voor de fietsroute "Bevergem"

 

Het gedeelte Kwadepoelstraat , ter hoogte van huisnummer 45D, wordt afgesloten voor alle doorgaand verkeer, wegens leggen PUR + CHAPE.

 

Dit op maandag 4 juli 2016 + vrijdag 15 juli + zaterdag 16 juli 2016.
Er is een omleiding voorzien via de Lindelaan en Oude Bellegemstraat en omgekeerd.

 

 

 

jun
24

De Diesveldstraat – te OTEGEM , zal op vrijdag 24 juni tot en met dinsdag 28 juni 2016 afgesloten zijn voor alle doorgaand verkeer  wegens asfalteren rijbaan.
Er is een omleiding voorzien via de Kasteelstraat, Zwevegemstraat , Vichtestraat en omgekeerd.