Nieuws - meest recent

mei
01

Van 1 tot 31 mei is het “Maand van de Sportclub”.

 

Hallo gemeente Zwevegem!

Onze waterwinstmaand april is voorbij, maar dat is geen reden om plots weer minder aandacht te hebben voor water. Wij hopen dat je in deze maand een hoop leuke dingen hebt opgepikt die je nog een hele tijd bijblijven en die je anders doen kijken naar je waterhuishouding.

We stelden je in het begin van de maand voor een uitdaging in drie delen: kraanwater drinken, regenwater gebruiken waar mogelijk en spaarzaam zijn met water. Per dag kon je daar 3 punten mee verdienen. In totaal leverde dat maar liefst 5074 punten op!

Kom supporteren voor je kind, kleinkind ...

jun
18

Op zaterdagavond 18 juni om 19u aan de Deugdzonde te Sint-Denijs organiseert de gemeente een zwaluwwandeling samen met Stadlandschap Leie en Schelde en Vogelwerkgroep Zuid-West-Vlaanderen.

Vanaf 6 juni om 19u kunnen huidige leerlingen en broers en zussen online inschrijven. Vanaf 8 juni om 13u kunnen ook nieuwe leerlingen online inschrijven.

inschrijvingen
jun
18

Expositie in eigen ateliers met werk van leerlingen

1) Lagere

2) Middelbare

  • Beeldende vorming & digitale

3) Hogere graad

  • Keramiek
  • Grafiek
  • Tekenkunst
  • Monumentale
  • Aquarel

Waar? 
Ateliers Beeldende Kunst - OC De Brug, Otegemstraat 238  8550 Zwevegeù

mei
11

Op woensdag 11 mei 2016 vindt de lentebeker atletiek plaats, een recreatieve atletiekhappening voor kinderen uit het lager onderwijs van Zwevegem. 

Een organisatie van sportdienst Zwevegem i.s.m. atletiekclub Zwevegem.

Op 10.05.2016 vindt de vijfde OCMW-raadszitting van 2016 plaats. Hier vind je de agenda voor deze zitting:

apr
26

Via deze enquête komen we graag te weten wat u als Zwevegemnaar vindt van het Infopunt. We danken u alvast voor uw medewerking.

3 reacties
mei
12

Wil je mee nadenken over het parkeren en circuleren in het centrum tijdens het participatiemoment?
We organiseren daarvoor een participatiemoment op donderdagavond 12 mei om 19.30 u. in het Gemeentepunt- raadzaal, Blokkestraat 29. Inschrijven voor 5 mei via informatie@zwevegem.be

1 reacties