amelie albrecht

Over het leven van de 27-jarige AMELIE ALBRECHT kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière. Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

HANS COOLS stelt zich vragen bij de alledaagse gang van zaken. Waarom we het geboortegewicht van onze kinderen op de kaartjes moeten schrijven, en waarom we die gewoonte dan niet doortrekken naar onze uitnodigingen voor communies, trouwfeesten en begrafenissen. Of hoe het is om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man. West-Vlaanderen staat met toppers als Wouter Deprez, Jens Dendoncker, Guga Baul, Gunter Lamoot,... en nog vele anderen al lang garant voor hoogstaande comedy. Met Hans Cools weet deze club zich een pure stand-upper rijker. Beire.


Locatie
Zomerterras Transfo Duiktank
Prijs
€10
Info
Er zijn geen genummerde plaatsen voorzien. Door de corona-maatregelen zijn het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Snel zijn is dus de boodschap!

Tickets