Sportpunt
De sportdienst wenst werknemers en werkgevers uit verschillende sectoren samen te brengen op de sportpuntsite om er deel te nemen aan het dinsdagmiddag sportaanbod. Voor de lanceringsprijs van 25 euro per persoon per trimester kan men er leren lopen onder begeleiding (of vrij lopen), hippe dansvormen uitproberen of mindfull bewegen.

Na afloop is er mogelijkheid om de eigen lunch te nuttigen in de cafetaria van het atletiekgebouw. Mits bestelling twee dagen vooraf kan verse soep en/of een stuk fruit verkregen worden tegen democratische prijzen.

Het staat elk bedrijf vrij om eventueel tussen te komen in de kost van het sportaanbod en/of de soep/vers fruit. Informeer hiernaar bij uw werkgever.

Wat - Waar - Wanneer?
Dinsdagmiddag vanaf 22 september 2020 tussen 11.30 u. en 13.30 uur Sportpunt 1, Bekaertstraat 4, 8550 Zwevegem Promoprijs: 25 euro per trimester (Informeer bij uw bedrijf of zij in de kosten delen)

Vrij lopen Vrij Trimpad
Van 0 naar 5 km lopen Begeleid Trimpad/piste
Van 5 naar 10 km lopen Begeleid Trimpad/piste
Hippe dansvormen Begeleid Sportpunt 1
Mindful bewegen Begeleid Sportpunt 1

 

Meer info over inschrijvingen volgt medio augustus! Interesse?: contacteer vrijblijvend de sportdienst via sport@zwevegem.be

Multipunt
Hierin geven we een overzicht van de verschillende aanbieders van en locaties waar bedrijven in beweging worden gezet. Ideaal om dit overzicht te raadplegen bijvoorbeeld in het kader van een teambuildingsdag.