Coronavirus en vaccinatie: info en updates

Deze pagina wordt steeds geüpdatet van zodra er nieuwe info bekend is. Hou deze pagina dus geregeld in de gaten voor al het nieuws omtrent de veiligheidsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus en de vaccinaties in onze gemeente. 

Update vrijdag 4 juni 2021

Al 44,14% van de inwoners van Zwevegem kregen een eerste en/of tweede vaccin. Dat is 54,63% van de 18-plussers en 96,11% van de 65-plussers (waarvan 65% al volledig gevaccineerd!).

Vanaf volgende week vaccineert het vaccinatiecentrum tot geboortejaar 1975. De uitnodigingen worden op verschillende momenten verzonden, dus niet iedereen ontvangt tegelijk een brief in de bus.

De medewerk(st)ers in het callcenter zijn druk in de weer om -40-jarigen die niet meer in aanmerking kunnen komen voor een J&J-vaccin, om te boeken naar een Pfizer-vaccin. De uitnodigingen zijn daarvoor op 27 mei 2021 verstuurd. Wie niet op de uitnodiging reageert, krijgt een telefoontje.

Vragen? Contacteer het callcenter

Heb je vragen over je uitnodiging voor vaccinatie, je vaccin, de vaccinatieprocedure, ...? Contacteer hiervoor het callcenter van het vaccinatiecentrum in Zwevegem. Je kan het callcenter bereiken op: 056 76 55 55 of vaccinatie@zwevegem.be.

www.info-coronavirus.be
www.laatjevaccineren.be
Surf naar de Vlaamse vaccinatieteller

Ondersteuning

Corona-steunmaatregelen voor ondernemers
Voor heel wat ondernemers is steun noodzakelijk om de impact van de coronacrisis op hun zaak te overleven. We geven een overzicht van de voornaamste steunmaatregelen en initiatieven.