Coronavirus en vaccinatie: info en updates

Deze pagina wordt steeds geüpdatet van zodra er nieuwe info bekend is. Hou deze pagina dus geregeld in de gaten voor al het nieuws omtrent de veiligheidsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus en de vaccinaties in onze gemeente. 

Uitnodigingen derde prik werden verstuurd

De uitnodigingen voor de derde prik gingen in de week van 13 september de deur uit. Personen die een uitnodiging krijgen voor een derde prik, zijn ingepland op 29 september van 16 tot 20 uur of op 6 oktober van 16 uur tot 20 uur.

Goed om weten:

  • Je kan de 3e /extra prik pas verkrijgen als het volledige originele schema was afgewerkt (dus na de eerste twee prikken, of bij één J&J)
  • De tijd tussen de tweede prik en de extra prik moet minstens 28 dagen zijn. Personen bij wie dit niet in orde is, zullen ook niet uitgenodigd worden.
  • De 3e/extra prik is sowieso een mRNA vaccin (Pfizer voor het vaccinatiecentrum in Zwevegem), ook al kreeg je eerder een ander vaccin. 
  • Recht op een derde prik, maar kreeg je geen uitnodiging? Dan word je doorverwezen naar je huisarts. 

Vragen? Contacteer het callcenter

Heb je vragen over je uitnodiging voor vaccinatie, je vaccin, de vaccinatieprocedure, ...? Contacteer hiervoor het callcenter van het vaccinatiecentrum in Zwevegem. Je kan het callcenter bereiken op 056 76 55 55 of vaccinatie@zwevegem.be.

Download toestemmingsbrief minderjarigen 

www.info-coronavirus.be
www.laatjevaccineren.be
Surf naar de Vlaamse vaccinatieteller