Duurzame Held De Pamperbank

Vrijwilligers van het project de pamperbank

De Pamperbank is één van onze Duurzame Helden voor het komende jaar. Zij bieden materiële ondersteuning door het aanbieden van luiers voor jonge, kwetsbare gezinnen.

De aankoop van luiers voor baby's en jonge kinderen neemt een serieuze hap uit het budget van jonge en kwetsbare gezinnen. Daarom zamelt de Pamperbank luiers in. Deze ingezamelde luiers worden vervolgens gesorteerd per maat en in pakketjes van 25 stuks verkocht voor 1 euro, aan gezinnen die doorverwezen zijn door het OCMW, Kind & Gezin of Wiegwijs. 

De openingsuren van de Pamperbank kan je hier vinden.

Wie thuis luieroverschotjes heeft en deze graag zou schenken aan de Pamperbank, kan op één van onderstaande locaties terecht. De luiers mogen gedeponeerd worden in één van de inzamelboxen of in Huis van het Kind tijdens de openingsuren.

Hier kan je de inzamelboxen vinden:

Bibliotheek, Bekaertstraat 13
Huis van Het Kind - Consultatiebureau Kind & Gezin, Th. Toyeplein 9
Gemeentepunt, Blokkestraat 29
Gemeenteschool Kouter, H. Consciencestraat 28a
Gemeenteschool Sint-Denijs, Dalestraat 40, Sint-Denijs

Af en toe verwent  de Pamperbank hun ouders met een cadeautje, bijvoorbeeld een knuffel, een stuk speelgoed tijdens de Sint periode of voor Pasen, … Hiervoor doen ze beroep op giften van ouders. Heb je speelgoed of leuk kindermateriaal (bv. rammelaar, speelmat, …)? Breng het gerust binnen in Huis van het Kind tijdens de openingsuren. Indien je op een andere manier de pamperbank wil steunen, kan je storten op BE82 0636 6939 0668.