Voor de handelaar

BonZ - voor de handelaar

De Zwevegemse bonZ zijn een ideaal geschenk voor jong en oud én het initiatief ondersteunt de lokale detailhandel.

De bonZ worden aangekocht door particulieren voor verjaardagen, jubileums, nieuwjaarsgeschenk en voor communiefeest en lentefeest.
Door bedrijven bij pensionering, sinterklaasgeschenk enzovoort.

Maar worden ook door de gemeente veelvuldig gebruikt als geschenk (jubilarissen, particulier onderhoud openbaar groen, geboorten, relatiegeschenken, ...).

Indien u de bonZ wilt aanvaarden als betalingsmiddel dan kan u GRATIS opgenomen worden in de deelnemerslijst. Deze lijst wordt steeds toegevoegd bij aankoop van bonZ.

Voor deze gratis deelname vragen we u enkel om u hieronder te registreren en dient u te voldoen aan de voorwaarden zoals goedgekeurd in de gemeenteraad van 23 juni 2014.
Vul alle gevraagde gegevens in en u wordt automatisch opgenomen in de deelnemerslijst, registreren kan ook door een mail te sturen naar: economie@zwevegem.be

Je ontvangt dan een gratis infopakket met alle nodige gegevens.

Registratieformulier bonZ    reglement Zwevegemse bonZ  

 

Er stapten al meer dan 130 handelaars mee in de Zwevegemse bonz. Maar waarschijnlijk bent ook u als Zwevegemse winkelier, restauranthouder of horeca-uitbater wel geïnteresseerd om hieraan deel te nemen?

De deelnemende ondernemers worden ook opgenomen op de Facebookpagina van Ondernemend Zwevegem. 

Nog vragen? Stuur gerust een mail naar economie@zwevegem.be of bel 056 76 55 67. 

 

Afwaarderen van de BonZ = Uitbetaling

Ontvangen bonz (!enkel degene met een cijfercode vermeld bij de streepjescode!) kunnen door de handelaar online afgewaardeerd worden via een webtoepassing. Via die toepassing zie je ook een historiek van ontvangen bonZ en kan je zien wanneer de bonz werden uitbetaald. Een handleiding voor het afwaarderen van de bonz kan je op eenvoudig verzoek krijgen via de dienst economie (economie@zwevegem.be)

Het systeem van de BonZ wordt gratis aangeboden door de gemeente, hiervoor werd recreatex aangepast om de uitbetaling van de Bonz vlot te laten verlopen.
Inloggen in recreatex - barcode bon inscannen of ingeven + rekeningnummer ingeven = snelle uitbetaling van de BonZ.

Regelmatig wordt er door de dienst lokale economie een promo actie gelanceerd om het gebruik van de BonZ te promoten. Zo is er ook promomateriaal ter beschikking (raamsticker en magneet voor aan de kassa)
Wilt u helpen met het promoten van de BonZ of een kado schenken bij één van de promo acties, laat het ons weten opl economie@zwevegem.be  We zetten uw bedrijf dan extra in de kijker!

Oudere bonz zonder cijfercode breng je voor uitbetaling nog steeds binnen aan de rode balie van het onthaal (Blokkestraat 29, Zwevegem). Breng hiervoor de bonz mee samen met een ingevuld uitbetalingsformulier.