Folder zomervakantie 2019

De eerste zonnestralen komen er alweer door en dat wil zeggen dat de zomer in aantocht is.

Benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Neem dan snel een kijkje in onze folder. Alle grabbelpasactiviteiten kan je terugvinden in het overzicht.

Opgelet! Er staat een kleine fout in de folder! De Dribbel Dribbel Voetbalstage vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus en NIET van 26 tot 30 augustus!

Vooraf inschrijven is verplicht voor Grabbelpas, Petoeter en de kampen. Voor Speelplein Z@P hoef je niet vooraf in te schrijven.

  • De inschrijvingen voor de kampen staan reeds open sinds januari 2019.
  • Inschrijven voor juli kan vanaf donderdag 6 juni , 19.00 uur voor alle inwoners van Zwevegem & vanaf donderdag 13 juni, 19.00 uur voor iedereen.
  • Inschrijven voor augustus kan vanaf donderdag 13 juni , 19.00 uur voor alle inwoners van Zwevegem & vanaf donderdag 20 juni, 19.00 uur voor iedereen.
Opgelet:
De maximumcapaciteit voor Speelplein Z@P is 140 kinderen. Indien de limiet is bereikt, kan uw kind die dag niet meer deelnemen.

Om deel te nemen aan onze vakantiewerkingen moet je in het bezit zijn van een UiTPAS. Deze kost € 3 en is onbeperkt geldig. Met de UiTPAS ben je verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen. Je kunt je pasje aankopen bij de dienst ‘Vrije Tijd’ in het Gemeentepunt, in de openbare bibliotheek of in de bibus.

foto van spelende kinderen