GR 5A | Europa's langste rondwandeling dwarst Zwevegem

De GR 5A verwent je met heel wat onverwacht en rijk gevarieerd natuurschoon: van de weidse polderlandschappen in het noordwesten via de majestueuze Scheldoevers, de mysterieuze Denderstreek, de pittoreske Vlaamse Ardennen en de eigenzinnige Westhoek tot de duinreservaten en de brede stranden van de Noordzeekust. En om het wandelfeest compleet te maken, wordt al dat moois afgewisseld met fascinerend industrieel erfgoed, historische provinciesteden en charmante dorpjes. Het traject is in totaal 582 km lang en hiermee de langste rondwandeling van Europa. En leuk nieuws: een deel van de wandeling loopt dwars door Zwevegem!

De route is in twee richtingen bewegwijzerd volgens het beproefde systeem van een GR: je hoeft enkel de wit-rode GR-streepjes te volgen.

De gids is te koop in de GR-webshop voor €20. GR-leden krijgen 10% korting. Een dynamische kaart met het verloop van de de GR 5A, een hoogteprofiel en suggesties om te overnachten in de buurt van het GR-pad vind je via onderstaande link. Ook de gpx-track kan je er in verschillende formaten gratis downloaden.

Bekijk hier de route of download de gpx-track
Koop hier de volledige brochure