Kampen: sport- en themakampen

Neem tijdens de paas- en zomervakantie deel aan één van onze themakampen voor kinderen en jongeren van 3 tot 15 jaar. Je kan een hele dag naar het kamp, er is geen overnachting voorzien.  Je wordt er begeleid door ervaren lesgevers.

Je kan kiezen uit een hele waaier van mogelijkheden: musicalkamp, elfen en draken, kuuroord, skate & sportkamp, danskamp, avonturenkamp, theaterkamp,... Bekijk hier de folder van 2019.

 

PRAKTISCH:

  • De kampen gaan door op verschillende locaties in Zwevegem: fuifzaal Transfo, de kunstacademie, het theatercentrum, St-Paulus, Kouterschool,... 
  • Vooraf inschrijven is verplicht. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. De inschrijvingen starten op 18/01/2018.
  • Alle informatie over de kampen vind je terug op de infofolder.  Deze wordt halverwege januari verspreid in alle Zwevegemse scholen.  Je kan vanaf dan ook een exemplaar afhalen op de één van de vrije tijdsdiensten of in de Bibus.
  • De prijs van de kampen varieert tussen 70 en 155 euro.  De opvang voor en na de activiteiten kost je 1 euro per begonnen half uur.
  • Na inschrijving en betaling ontvang je thuis een infobrief met alle praktische info over het kamp.

Vind ons leuk op facebook!

Heb je nog een vraag?  Mail naar jeugd@zwevegem.be of spring eens binnen op de dienst jeugd.  Een medewerker helpt je graag verder.