Klimaat in 't Park

Gepubliceerd op Woensdag 03 juli 2019

Klimaat in 't park

Locatie: Zwevegem Park
Datum en tijdstip: zaterdag 29 juni 2024 van 13.30 uur tot 17 uur

Op zaterdagnamiddag ben je welkom op Klimaat in ’t Park. Verwacht je onder meer aan VRT-weerman Bram Verbruggen die je voorziet van interessante inzichten over het veranderde klimaat. Of laat je verrassen door een pop-up kledijshop met modeshow. Verder is er de infomarkt met organisaties zoals Velt, Regionaal Landschap Leie en Schelde, Vlaskracht… Naast een gratis ijsje, maak je ook kans op verschillende klimaatvriendelijke prijzen! 

Bram Verbruggen

Agenda

  • Infomarkt
    13.30 uur - 17 uur

    Kom meer te weten over onze partners en wat zij voor jou of jouw streek kunnen betekenen. Doe stijltips op tijdens de modeshow met tweedehandskledij om 14 uur. Snuister in de pop-up shop. Dit alles terwijl je geniet van een heerlijk ijsje! 
    Ontdek de aanwezige partners
     

     

  • Lezing door Bram Verbruggen (weerman VRT) 
    15 uur

    Bram Verbruggen, weerman bij VRT, geeft ons een klare kijk over de verstoring van het klimaat en staat stil bij de oorzaken, gevolgen en mogelijke oplossingen van het probleem. 
     
     

  • Participatie klimaatplan Zwevegem 2.0 
    16.15 uur

    5 jaar na het klimaatfestival en de voorstelling van het Lokaal Klimaatplan is het tijd voor een update. Er is sindsdien heel wat geëvolueerd op vlak van klimaat en bouwen we verder op waar we staan.