Tijdelijk éénrichtingsverkeer in de Kortrijkstraat

Vanaf woensdag 10 januari 2019 tot en met donderdag 28 februari 2019 worden er in de Kortrijkstraat bijkomende leidingen gelegd in het voetpad en de rijweg.

De werken worden uitgevoerd in opdracht van “De Watergroep” en vinden in hoofdzaak plaats in de omgeving van de Losschaardstraat en Luipaardstraat. Concreet wordt een nieuwe waterleiding en gasleiding aangelegd. Omwille van de zware hinder die deze werken met zich meebrengen en om de veiligheid van de werknemers te verzekeren wordt tijdelijk  éénrichtingsverkeer ingevoerd.

Komende vanuit Kortrijk kan je gewoon via de Kortrijkstraat Zwevegem bereiken. Voor wie vanuit Zwevegem richting Kortrijk wil, zal een omleiding moeten volgen. Deze is aangegeven vanaf de Bekaertstraat, via de Harelbeekstraat tot aan de rotonde met de N391 en verder via de N391 naar  Kortrijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt deze werken voorzien voor een periode van 4 tal weken.

Bushaltes De Lijn?

De niet-bediende haltes van De Lijn zijn:
Zwevegem Ter Winckele (enkel richting Kortrijk), Losschaert (enkel richting Kortrijk)

De vervanghaltes van De Lijn zijn:
Zwevegem Café De Uil (in beide richtingen), Losschaert (enkel richting Zwevegem Centrum), Ter Winckele (enkel richting Zwevegem Centrum).

De tijdelijke haltes vind je in:
De Bekaertstraat nabij JF Willemsstraat, enkel voor de lijnen 91, 92 & 93 richting Kortrijk.

Meer info over de omleidingen van De Lijn via www.delijn.be/nl/omleidingen/omleiding/5/492/3/09-01-2019/105829