Bericht aan alle vrije lopers die gebruik willen maken van de atletiekpiste

Gepubliceerd op dinsdag 05 januari 2021

In coronatijden wilt het lokaal bestuur Zwevegem de sportieve levensstijl zoveel als mogelijk stimuleren. Daarom is er bijvoorbeeld dagelijks een basisverlichting voorzien op de atletiekpiste.

Deze verlichting wordt ’s avonds geactiveerd op basis van de astrotijden (tijdstip dat het begint donker te worden) en gaat uit om 21 u. ’s Morgens wordt ze om 6 u geactiveerd en valt ze uit op basis van de astrotijden (als het klaar genoeg wordt). Dit geldt voor weekdagen én weekend. We hopen hiermee het comfort te verhogen voor wie zijn gezondheid op peil wilt houden.

Op momenten dat de atletiekpiste is verhuurd voor trainingen of wedstrijden, mogen vrije lopers de piste niet gebruiken maar kunnen ze wel terecht op het trimpad rond de atletiekpiste. Reservaties kan je raadplegen via: vaste kalender Sportpunt 3 /losse via de webshop (Zaalreservaties - Locatie "Sportpunt 3"). 

Gebruik door vrije lopers van zowel de atletiekpiste (buiten de gereserveerde uren) als van het trimpad is gratis.

Opgelet: gelieve wel in éénieders belang de coronavoorschriften na te leven: Wat zijn de maatregelen als je wil sporten? | Sport Vlaanderen: https://www.sport.vlaanderen/corona

Dienst sport