Campagne: blijven fietsen allemaal!

Gepubliceerd op Vrijdag 15 mei 2020

Tijdens de lockdown zijn we met z’n allen massaal beginnen fietsen. Een positief gevolg van de coronacrisis! De Vlaming heeft zijn fiets ontdekt. Niet alleen om te ontspannen, maar ook voor functionele verplaatsingen, zoals boodschappen doen.

We grijpen deze kans om iedereen aan te moedigen om te blijven fietsen. Tenslotte zijn we met z'n allen al heel goed bezig! En waarom binnenkort ook niet gewoon naar je werk of naar school fietsen? Jij morgen ook?

Zoveel voordelen  

Wie dagelijks fietst voelt zich fitter, energieker en is beter gezind. Je hoofd is al helemaal leeggemaakt als je 's avonds weer thuis komt en je dagelijkse beweging heb je ook gehad. Geen file en parkeerstress meer. En nu er minder auto's op de baan zijn, is het ook een pak aangenamer om te fietsen. Dus hoe meer mensen blijven fietsen, hoe leuker het wordt voor iedereen. 

Samen sterk!

Steden, gemeenten, politiezones, bedrijven, scholen enz. steunen onze campagne en zijn volop bezig om op lokaal vlak extra inspanningen te leveren om veilige omstandigheden en extra infrastructuur voor fietsers te voorzien. Dat er meer gefietst wordt, heeft op lange en korte termijn alleen maar voordelen, voor iedereen. Dus: blijven fietsen allemaal!

affiche om fietsen te stimuleren.