Contrei, transitie x ontwerpen

sep
08
sep
09

Hoe en waar zullen onze kinderen wonen? Hoe gaan we straks om met klimaatveranderingen? Verplaatsen we ons over 10 jaar nog steeds op dezelfde manier? Hoe en waar spenderen we onze vrije tijd in de toekomst? Hoe creëren we inspirerende ruimte voor ondernemers, creatievelingen en bottom-up initiatieven? Kunnen we al onze energie lokaal en duurzaam produceren? Een regio van de toekomst die duurzaam, slim, creatief, gezond en vooruitstrevend is. Hoe zie jij dat?

Contrei laat (je) de regio (be)leven aan de hand van interactieve kaarten, videomapping, 3D-brillen en andere audiovisuele media. De expo dient om gedachtewisselingen over de toekomst van onze regio open te trekken naar iedereen die hier woont, werkt of op bezoek komt. Het is een open uitnodiging aan alle betrokkenen - op zowel het lokale, regionale als Vlaamse niveau - om samen te werken aan de duurzame ontwikkeling van onze regio. Vang een beeld op van een regio in transitie en Contrei mee.

De toegang tot de expo is gratis.

Contrei is gratis te bezoeken op zaterdag 8 september van 14 uur tot 18 uur en op zondag 9 september 2018 (Open Monumentendag) van 10 uur tot 18 uur in de fuifzaal van Transfo, Blokellestraat 113B te Zwevegem.

Van 10 tot 14 september kan je op afspraak een geleid bezoek brengen aan Contrei met je klas, vereniging, groep of als particulier. Geef hiervoor je voorkeursdag en uur door via cultuur@zwevegem.be

Created at: 24/07/2018

Reactie toevoegen