De Courbe opent deuren op Leanderhof

sep
30

Op zondag 30 september 2018 opent de Courbe voor het eerst de deuren op de site Leanderhof, Bekaertstraat te Zwevegem.

Tijdens de opendeurdag ben je welkom van 14 uur tot 17 uur om een kijkje te nemen in de 50 nieuwe assistentiewoningen die vanaf oktober door het OCMW van Zwevegem uitgebaat zullen worden.

De woningen liggen in een prachtige omgeving (net tegenover het woonzorgcentrum Sint-Amand) en beschikken over alle comfort. Daarnaast worden ze verhuurd aan marktconforme prijzen.

Alle woningen hebben een inkomhal, een bergplaats, een living, een keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche en toilet (apart of in de badkamer).
Ze zijn bedoeld voor 65-plussers die nog zelfstandig kunnen wonen en weinig tot geen hulp nodig hebben.

Interesse in een assistentiewoning? Zo schrijf je in!

Alle 65-plussers kunnen een aanvraag indienen om op de inschrijvingslijst te staan. Hiervoor maak je best een afspraak met de sociale dienst van het woonzorgcentrum. Daarna kom je langs of komt de sociale dienst bij jou thuis op bezoek. Tijdens dit gesprek wordt jouw motivatie tot inschrijving nagegaan.

Na dit gesprek kom je automatisch op de wachtlijsten van zowel Blyhove I, Blyhove II en De Courbe A, B, en C. Indien je al duidelijk weet welk type flat je helemaal niet wenst, kan je dit opgeven. Bij het vrijkomen van een assistentiewoning wordt de wachtlijst chronologisch afgelopen in overleg met de woonassistent.

Inschrijven is ook mogelijk tijdens de opendeurdag op 30 september 2018.

Created at: 14/09/2018

Reactie toevoegen