Doe jij ook mee met Operatie Proper Zwevegem?

04 oktober 201830 juni 2019

Doe mee en ontvang een beloning!

Operatie Proper is de naam van het project waarbij we scholen en verenigingen een duwtje in de rug willen geven om in actie te komen voor meer openbare netheid. Op en rond de eigen terreinen en buurt bijvoorbeeld. We bieden de mogelijkheid om een actieplan op te stellen en hiermee aan de slag te gaan. Op het einde van het schooljaar/seizoen krijgen jullie dan een beloning voor jullie uitgevoerde acties.

Doe mee aan de actie Proper Zwevegem
Een kleine moeite, een groot gebaar 
…….

Maak er een mooi sportseizoen van en doe mee.

Vorig seizoen werd er door 29 scholen en 7 verenigingen geclaimd, gekuist, gecommuniceerd, wegwerpverpakkin­gen werden geweerd en brooddozen gepromoot... Een gans seizoen lang organiseerden de scholen en vereni­gingen op de eigen terreinen en daarbuiten heel wat acties om het rondslingerende zwerfvuil terug te dringen. Het ene initiatief had al meer succes dan het andere, maar al bij al werden de terreinen en gemeente netter. Zo konden de Mooimakers aan alle deelnemers in de Imog-regio €27.579 wegschenken.

Wil je weten wat je daarvoor moet doen? Lees dan zeker de info in de folder hieronder.

Clubs die hun volledige actieplan zo goed mogelijk hebben volbracht krijgen op het einde van het schooljaar (april/mei 2019) een mooie beloning van Mooimakers. Het gaat voor verenigingen over €2,25 per lid met een minimum van €112,50 en een maximum van €1125.

Indien je meer info wenst, opruimateriaal nodig heeft of problemen met registratie contacteer Kaat Langedock.

Kaat Langedock
Communicatiemedewerker
kaat.langedock@imog.be  I   www.imog.be

Kortrijksesteenweg 264   I   8530 Harelbeke

T 056 71 61 17   I   F 056 71 09 85

Folder actie Poper Zwevegem

Dienst sport