Festival van het Landschap in Sint-Denijs

Waar denk jij aan als het woord festival valt? Muziek? Een camping om op te verbroederen? De aangepaste/lokale catering? Of laat je je liever overdonderen? Wel, op het Festival van het Landschap kan het allemaal. 

Van 1 tot en met 7 april 2019 strijkt het Festival van het Landschap in Sint-Denijs neer. De week daarvoor kan je terecht in Tiegem. Op allerlei manieren word je ondergedompeld in het "Land van Streuvels" en het "Land van Mortagne", en je komt er alles te weten over het ontstaan, de geschiedenis, het gebruik en de toekomst van ons landschap. Verwacht een mix van klanken, beelden en oorverdovende stiltes. Per fiets of te voet ontdek je trage wegen die je nooit eerder gebruikte. Leun achterover bij een film of een lezing, en bewonder de doorlopende expo. Laat je kinderen met klei en in wilgenhutten ravotten in het bos, proef van lokale lekkernijen, droom weg in een stiltepaviljoen of geniet van luisterverhalen op de fiets. 

Voor meer informatie over het Festival van het Landschap kan je steeds terecht op www.festivalvanhetlandschap.be of op hun Facebookpagina.

 

De brochure met het volledige programma vind je hier.
Let op! Voor heel wat activiteiten moet je op voorhand inschrijven!