Haal meer uit je zaak: nog slechts 4 plaatsen vrij

Zelfstandige ondernemers, evenals medewerkers en zaakvoerders van KMO's volgen minder opleiding dan hun collega's werkzaam bij grotere ondernemingen. De voornaamste reden is tijdsgebrek. Hen ondersteunen door professionele en praktijk- en ervaringsgerichte bijscholing aan te bieden is voor de dienst Lokale Economie van de gemeente Zwevegem belangrijk.
=>> Er is geen kostprijs voor de Zwevegemse ondernemers, dienst Lokale Economie betaalt deze opleidingen. 
Het inschrijvingsgeld van 10 euro per workshop (inschrijvingsgarantie) wordt de avond van de workshop terugbetaald in de vorm van Bonz.

In 2017 en 2018 organiseren we ism Syntra Vlaanderen 3 workshops voor zelfstandige ondernemers, deze vinden plaats in het Gemeentepunt.

 

Workshop 1: Laat je website renderen - 6 juni 2017

 

 

Workshop 2: NOG SLECHTS  4 PLAATSEN VRIJ


E-commerce op dinsdagavond 19 september 2017
Webshops, Facebook, Google, E-commerce..  Consumenten zoeken, vergelijken en kopen online. Welke vormen van online aanwezigheid bestaan er en hoe kunnen deze ten volle benut worden? Dankzij praktijkervaringen krijg je een realistisch beeld van de mogelijkheden voor jouw zaak. Met een accent op de kruisbestuiving tussen jouw fysieke zaak en jouw online aanwezigheid. Hoe start je ermee?

 

Workshop 3: NOG SLECHTS  4 PLAATSEN VRIJ


Facebook op dinsdagavond 17 april 2018
Een groot deel van de retailers laat de mogelijkheden van nieuwe media onbenut. Deze nieuwe media zijn net heel belangrijk voor de toekomstige verkoop.  Het adequaat inzetten van Facebook zal een belangrijk onderdeel zijn van een succesvolle winkelverkoop. In deze workshop worden volgende punten besproken:

  • Overzicht mogelijkheden Facebook
  • Privacy instellingen
  • Hoe een fanpagina aanmaken en correct instellen, hoe breng je fans naar je pagina?

 

Interesse? Schrijf je alvast in via economie@zwevegem.be 


Plaatsen zijn beperkt

Created at: 07/06/2017

Reactie toevoegen