Krokusvakantie in zicht...

Je kan weer volop komen spelen, en deze keer ook feesten, in de krokusvakantie op Grabbelpas, Petoeter of een sportkamp.

Je bent welkom van maandag 27 februari tot en met vrijdag 3 maart 2017.

 

GRABBELPAS & PETOETER  
Trek alvast je feestkledij aan, want deze vakantie vieren wij feest! We vormen onze werking om tot een echt feestpaleis!  Help het feest mee voorbereiden & zorg voor de mooiste versiering. We bakken de lekkerste party snacks, knutselen ons eigen kostuum voor het carnavalsfeest en nemen een kleurrijke discobal mee naar huis!  We knutselen de leukste cadeautjes, hangen vlaggetjes en slingers uit en zorgen voor de gekste spelen om ons rot te amuseren! Swing maar al de beentjes los, want voor knotsgekke feestjes moet je deze week bij ons zijn.  Kom jij ook mee feesten?  Neem alvast een kijkje in ons feestelijk programma.

SPORTKAMPEN
Ook in de krokusvakantie organiseren we sportkampen voor alle leeftijden. Sport en knutsel mee 'voor jou liefste', ga mee op avontuur naar het 'land van ooit' of ga de uitdaging aan in 'the limit'.
kinderen van het 1ste t.e.m. het 6de leerjaar kunnen opnieuw kizen tussen dag- en weekinschrijvingen.

Vooraf inschrijven is voor alle vakantieactiviteiten verplicht. Dit kan online vanaf donderdag 9 februari om 19 u.
Opgelet! indien je opnieuw gebruik wenst te maken van opvang voor- en/of na de vakantiewerkingen dan moet je hiervoor vooraf aanmelden via de webshop.

Created at: 01/12/2016

Reactie toevoegen