Maak kennis met de plaatselijke sportclubs.

Aan wie kennis wenst te maken met de plaatselijke sportclubs:

Op 1 september 2019 is het weer zover! Dan start de 11de editie van de Maand van de Sportclub.

Ontdek een maand lang welke sport(club) bij jou past. Tijdens de maand van de sportclub zetten duizenden sportclubs in Vlaanderen de deuren voor jou open. Tijdens de trainingen en initiaties ontdek je alles over hun werking en activiteiten. Benieuwd wat de sportclubs in Zwevegem allemaal voor jou in petto hebben? Neem dan een kijkje in onze folder of op de website https://sportersbelevenmeer.sport.vlaanderen/maandvandesportclub/

De Maand van de Sportclub bestaat uit 3 onderdelen.

Deel 1: Breng je sportclub naar school

Op woensdag 18 september roepen Sport Vlaanderen en MOEV alle leerlingen op om in de outfit van hun sportclub naar school te gaan.

Deel 2: De Coolste sportclub van Vlaanderen

Na het succes van vorig jaar, zal deze actie opnieuw worden georganiseerd in samenwerking met MNM. Door middel van een kort filmpje (max. 1 minuut) laten sportclubs zien dat zij een coole sportclub zijn. Filmpjes zullen van 1 tot 30 september via de website van Sport Vlaanderen kunnen ingestuurd worden.

Deel 3: Europese Week van de Sport

Sport Vlaanderen, ISB en VSF bieden aan sportclubs de mogelijkheid om ondersteuning aan te vragen voor een uitwisseling met een buitenlandse sportclub (in de periode van 21 tot 30 september).

Meer info te bekomen bij de sportdienst.

Dienst sport