Moni worden

 

De jeugddienst zoekt animatoren voor haar vakantiewerkingen.  Kan je goed omgaan met kinderen en wil je je tijdens de schoolvakanties engageren, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Word moni bij de grabbelpas, Petoeter of speelpleinwerking.

Heb je geen ervaring, niet gevreesd: we helpen je samen met de rest van de moniploeg om activiteiten in elkaar te steken, geven je uitleg over de werking en begeleiden je waar nodig.  Elke dag steken we de koppen nog eens bij elkaar om de voorbije dag te overlopen en de volgende dag tot in de puntjes voor te bereiden.  Met al je vragen en zorgen kan je ook steeds bij de hoofdanimator terecht.

Je kan kiezen uit verschillende werkingen:
Grabbelpas: voor kinderen van 5 tot 12, elke schoolvakantie
Petoeter: voor peuters en kleuters, elke schoolvakantie
Speelpleinwerking: voor kinderen van 4 tot 12, enkel tijdens de zomervakantie                                                                                                                                                                                                             Kampen: voor kinderen van 3 tot 15 jaar, elke schoolvakantie

In onze werkingen is iedereen welkom.  Je maakt er vrienden voor het leven!
Elke donderdavond tijdens de vakantie is er "monidrink", hierop zijn alle animatoren welkom.  Gezellig samen kletsen, plezier maken, kleine activiteit, ... met een hapje en een drankje.
Tijdens het jaar organiseren we tot slot nog enkele activiteiten voor alle animatoren: brainstorm, vorming, kerstactiviteit, (dag)uitstap,...

Als animator krijg je bovenop een hele leuke vakantie een forfetaire kostenvergoeding.  Deze ligt tussen € 20 & € 30 per dag, afhankelijk van je ervaring.

Wat verwachten we van jou?
- je bent effectief 15 jaar.
- je staat in voor de animatie van kinderen: voorbereiding, animatie, opkuis en evaluatie inbegrepen
- je gaat op een verantwoordelijke manier met kinderen/jongeren om
- je ziet er op toe dat er goed voor het materiaal wordt gezorgd
- je staat ouders op een beleefde manier te woord

Interesse om als animator aan de slag te gaan of meer info?
Stuur dan als de bliksem jouw contactgegevens naar jeugd@zwevegem.be.