NIEUW aanmelden voor kinderopvang!

Op woensdagnamiddag wordt er opvang voorzien op 6 locaties in Zwevegem (Gemeenteschool Kouter, Gemeenteschool Heestert, Gemeenteschool St-Denijs, De Windroos, Vrije basisschool centrum & Vrije basisschool Moen).

Kinderen die schoolgaan in een andere Zwevegemse school kunnen aansluiten in de opvang van de Kouterschool.

De kinderopvang start om 13u (m.a.w. aansluitend op de naschoolse opvang) en eindigt om 18u.

INSCHRIJVEN: NIEUW!Indien u gedurende het schooljaar 2016-2017 gebruik wenst te maken van de opvang op woensdagnamiddag, dan moet u zich vooraf aanmelden via de webshop.Hoe moet ik aanmelden?  Na het inloggen met uw gebruikersnaam (inloggegevens zijn beschikbaar via de dienst jeugd), klikt u op de knop 'opvang'.  Daar kan u de verschillende scholen met opvang terugvinden. Vermeld belangrijke (medische) gegevens bij 'opmerkingen'. Door het aanmelden van uw kind, beschikken we over uw contactgegevens, en kan uw kind elke woensdag van het komende schooljaar naar de opvang komen.  U moet niet vooraf aangeven op welke dagen u gebruik wenst te maken van de opvang.  Door het aanmelden gaat u ook akkoord met het huishoudelijk reglement van de kinderopvang op woensdagnamiddag.

Indien uw school zelf geen opvang voorziet, mag u uw kind aanmelden in de Kouterschool.  Het busje van de dienst jeugd vervoert uw kind dan naar de opvanglocatie. Gelieve bij 'opmerkingen' mee te geven van welke school uw kind afgehaald moet worden.

OPGEPAST! AANMELDEN kan altijd, maar MOET ZEKER gebeuren VOOR U DE EERSTE KEER gebruik van de OPVANG wil maken.

De kostprijs bedraagt € 1 per begonnen half uur.  Voor de tijdspannen van 13u tot 17u wordt een korting voorzien en betaal je maximum 5 euro.