Opening gloednieuw indoor speelparadijs SPEEL.

22 december 2018

Nieuw Sport- en Speelpunt

De Gemeente en Lago Club Zwevegem Fit. openen op zaterdag 22 december het nieuwe speelparadijs Speel. en de gloednieuwe sporthal.

Gloednieuw speelparadijs SPEEL.

De LAGO groep verwelkomt je binnenkort in het gloednieuwe indoor speelparadijs SPEEL. (lees: speelpunt). Het oude gemeentelijk zwembad kreeg een heuse make-over zonder de authenticiteit van het gebouw aan te tasten.

Eind december opent een unieke belevingswereld voor kinderen tot en met 12 jaar. Samen met mama en papa trekken ze op ontdekkingstocht in de spannende leefwereld van mascotte Lemmie, een vrolijke ringstaartmaki uit Madagaskar. Maar met liefst 16 activiteiten wordt het voor iedereen een avontuurlijke dag met eindeloos speelplezier voor de allerkleinsten, avonturiers, schaatskampioenen, stoere vrienden en elegante prinsessen.

Wil je samen met Lemmie op avontuur? Kom dan op 22 december naar SPEEL. Voor de officiële opening en beleef waanzinnig veel speelplezier.

www.lago.be

De openingsuren van Speel. zijn als volgt:

Openingsuren schoolweken:

Woensdag: 12 u. - 18 u.

Vrijdag: 15.30 u. - 19u .

Zaterdag - Zondag: 10 u. – 19 u.

Openingsuren Vakanties:

Maandag – vrijdag : 11 u. – 19 u.

Zaterdag – Zondag: 10 u. – 19 u.

Gloednieuwe sporthal

Samen met het speelparadijs openen de Gemeente en de Lago groep de nieuwe sporthal die bovenop de diepe kuil van het oude zwembad komt. Een feest voor de vele sportclubs die te kampen hadden met plaatsgebrek.

Binnenkort meer info over de officiële opening op www.zwevegem.be

Lago Club Zwevegem SPEEL.
Lago Club Zwevegem SPEEL.
Dienst sport