Oproep handelaars kermisweekend

affiche voor zwevegem kermis

Op zaterdagnamiddag 7 en zondagnamiddag 8 september 2019 biedt het Gemeentelijk Feestcomité Zwevegem-Centrum, in nauwe samenwerking met UNIZO, de bevolking opnieuw een gevarieerd kermisprogramma aan. Uiteraard kan een braderie niet ontbreken. Wij nodigen daarom alle Zwevegemse handelaars en ondernemers uit om hun handelszaak of bedrijf met een stand in de kijker te zetten tijdens het weekend. Elke Zwevegemse handelaar of ondernemer kan gratis een plaats innemen in de Otegemstraat.

Geef ons een seintje

Wil je een plaatsje tijdens het kermisweekend? Laat het ons dan weten. Stuur een e-mail vóór 1 september met je gegevens naar piet.vanhoutte@zwevegem.be. Vergeet daarbij niet om op te geven hoeveel meter jullie wensen in te nemen.

Volg het programma de komende weken op Facebook “Feestcomité Zwevegem centrum”.

Avondmarkt

Op vrijdagavond 6 september 2019 organiseren UNIZO en het Gemeentelijk Feestcomité Zwevegem-Centrum, een avondmarkt van Zwevegem kerk tot de Albert-/Sint-Niklaasstraat. Ter hoogte van de kerk wordt een modeshow gegeven die afgesloten wordt met een optreden van “De Romeo’s”. Als jullie ook erbij willen zijn op vrijdagavond met een stand, neem dan contact op met Stefaan Vanneste, voorzitter UNIZO, via e-mail stefaan@syinna.be.