Renoveren zonder zorgen met de RenovatieCoach

Gepubliceerd op maandag 24 februari 2020

Wil je zorgeloos renoveren en weet je niet waar te beginnen? Dan kan je de RenovatieCoach onder de arm nemen. Intussen is de RenovatieCoach van Intercommunale Leiedal – opgestart in maart 2017 - al aan zijn 500ste  klant toe.

“Als we de klimaatdoelstellingen op het vlak van woningrenovaties in onze regio willen waarmaken, dan moet er de komende jaren energiezuiniger gerenoveerd worden” aldus Bart Deneckere en Simon Gruwez, allebei RenovatieCoach bij Leiedal.

Eerste advies

Het eerste advies per mail of telefoon, het eerste huisbezoek en hun vakkennis zijn voor iedereen gratis. Daarna kies je volledig zelf in welke mate je met hen verder samenwerkt. Ook kunnen ze je aanraden om door de Energiesnoeiers een energiescan te laten uitvoeren bij je thuis. Dit kan niet alleen een handig hulpmiddel zijn, het kan ook helpen om te besparen op de energiefactuur.

Kom ik in aanmerking?

Kijk op voorhand of je in aanmerking komt voor een Vlaamse energielening. Deze lening kan al een deel van de financiële spanning wegnemen. Passeer even langs het woonloket in het Gemeentepunt of surf naar www.welzijn13.be/energiehuis. Daar vind je alle informatie.

De RenovatieCoach probeert zoveel mogelijk zorgen weg te nemen van de klant. Als particulier zonder ervaring is het soms moeilijk om een aannemer aan te spreken. De Renovatiecoach neemt alles op zich. 

Laat je coachen!

www.warmerwonen.be/renovatiecoach
renovatiecoach@warmerwonen.be
056/24 16 19