Meld je tijdig aan om in te schrijven voor het secundair onderwijs

Gepubliceerd op dinsdag 07 maart 2023

Gaat jouw zoon en/of dochter naar het secundair onderwijs? Dan moet je op tijd digitaal aanmelden, je kan niet zomaar inschrijven. Dit geldt voor alle secundaire scholen in Zwevegem, Groot-Kortrijk, Harelbeke en Kuurne en is enkel van toepassing voor nieuwe leerlingen 1A en 1B voor het schooljaar 2023 - 2024. 

Online aanmelden op het platform

Aanmelden doe je via de website www.naareensecundaireschool.be en is mogelijk van 27 maart tot 21 april. Je kan aanmelden voor meerdere scholen. Op 12 mei krijg je een online 'ticket' om in één van de jouw gekozen scholen in te schrijven. 

Wens je hulp bij het aanmelden?

Brugfiguren Veerle en Niels staan voor je klaar in Huis van het Kind (Toyeplein, Zwevegem). Zij helpen je online op weg om jouw kind op een correcte manier aan te melden. Breng zeker het rijksregisternummer van je kind mee!

Langskomen kan op:
  • Woensdag 29 maart van 8.30 tot 11.30 uur
  • Donderdag 30 maart van 16.30 tot 18.30 uur

Je kind zal nooit worden toegewezen aan een school die je zelf niet hebt opgegeven. De dag van aanmelden speelt geen rol in de school die je toegewezen krijgt. Indien je niet hebt aangemeld, dan kan je pas vanaf 16 mei inschrijven in scholen die nog een plaats ter beschikking hebben. 

Voor meer informatie kan je terecht bij de basis- en de secundaire scholen, het CLB, de brugfiguren, Huis van het Kind, het Agentschap Integratie en Inburgering... of via de website waar je ook kan aanmelden