Kom je huis UiT met… je UiTPAS zuidwest!

Gepubliceerd op woensdag 19 februari 2020

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. Zowat in alle steden en gemeenten in de regio kan je terecht voor concerten, theater, een museumbezoek, film, workshops allerhande, zwembeurten... Met de UiTPAS zuidwest geniet je nu nog meer van dit eindeloze aanbod. Je spaart punten telkens je deelneemt en die kan je inruilen tegen extra voordelen.

Voor jong en oud uit de regio en daarbuiten...

UiTPAS zuidwest staat op naam en is er voor iedereen vanaf 3 jaar. Je kan ermee terecht in de volgende gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem.

Met UiTPAS zuidwest kan je bovendien ook terecht in andere gemeenten buiten de regio (Gent, Oostende, Brussel, Aalst,…). 

Wil jij ook graag je gepersonaliseerde UiTPAS?

  • Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten die je kan terugvinden op www.uitinzuidwest.be. Je UiTPAS kan je ook aankopen in het Gemeentepunt, in de bibliotheek of op de bibus.
  • Ontvang je UiTPAS samen met fijne welkomsvoordelen en start met het sparen van UiTpunten.

UiTPAS met kortingstarief

De UiTPAS is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS aan 1 euro en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS activiteiten. Meer info over de UiTPAS aan kansentarief kan je verkrijgen bij het ontmoetingscentrum of sociaal huis.