Vacature ICT-coördinator Kunstacademie

Gepubliceerd op Donderdag 25 november 2021

Profiel

De Kunstacademie Zwevegem is op zoek naar een gedreven ICT-coördinator die actief en bovenal praktisch aan de slag wilt gaan. Zo kunnen de beeldateliers rekenen op jouw ondersteuning bij het klaarstomen van de iMacs om optimaal met hun leerlingen artistiek aan de slag te kunnen. Elke afdeling kan ook ondersteuning gebruiken in het ondersteunen van de Google Suite omgeving. Je bent leergierig en kan probleemoplossend en zelfstandig aan de slag gaan. Hou je van veel variatie binnen een beperkte opdracht, dan ben je binnen onze academie zeker op de juiste plaats.

Jobinhoud

  • Bieden van technische ICT-ondersteuning aan leerkrachten in overleg met de directeur. Concreet betekent dit het beheer van de iMacs in de beeldafdeling en ondersteuning in de Google Suite.
  • Het ‘ICT-gebruik binnen de academie optimaliseren’: handleidingen voorzien en/of organiseren van de nodige bijscholing.

Onder welke voorwaarden en voordelen?

  • Het betreft een wervingsambt ondersteunend personeel: ICT-coördinator binnen de Kunstacademie Zwevegem
  • De betrekkingen van ICT-coördinator, die zijn opgericht met de ICT punten toegekend aan de desbetreffende onderwijsinstelling, kunnen worden vacant verklaard en in aanmerking komen voor vaste benoeming.
  • De ICT-coördinator heeft een prestatieregeling van 36 klokuren, de verloning en het toekennen van het urenpakket gebeurt op bachelorniveau. Dit zijn 4/36 met barema 301.
  • Onmiddellijke indiensttreding
  • Komt in aanmerking: Bachelor ICT, ervaring als ICT-coördinator in het onderwijs of gelijkwaardig door ervaring

Selectieprocedure 

Na de screening van de kandidaten op basis van CV en motivatiebrief, worden de deelnemers die het best matchen met bovenstaand profiel zo snel mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Interesse?

Wil je solliciteren? Contacteer directeur Heidi De Clercq via heidi.declercq@kazwevegem.be