Vacature verzorgende

Gepubliceerd op Donderdag 30 september 2021

We zijn op zoek naar een gemotiveerde en warme verzorgende die het engagement aangaat om zich bij te scholen tot zorgkundige via een kwalificerend traject. Dit houdt in dat u de opleiding tot zorgkundige volgt met behoud van loon.

Functie

In ons woonzorgcentrum Zwevegem proberen we een tweede thuis te maken voor onze 149 bewoners en streven we zoveel mogelijk een warme en huiselijke sfeer na. Als verzorgende sta je in om de bewoners van het woonzorgcentrum op een zorgzame en kwalitatieve wijze te verzorgen dit met respect voor elke bewoner. Dit houdt o.a. in mensen (helpen) aankleden, mensen in bed helpen, luisteren naar de bewoners, de kamer net houden, … 

Je komt in dienst als verzorgende en werkt een aantal maanden als verzorgende in ons woonzorgcentrum. Vanaf februari 2022 (of september 2022) start je met de opleiding tot zorgkundige bij CVO Miras in Kortrijk. Tijdens de periode van opleiding behoud je je loon mits je de opleiding correct volgt en alles in het werk stelt om te slagen.  

Indien je slaagt voor de opleiding (en hierdoor in het bezit bent van het visum tot zorgkundige)  kom je in dienst als zorgkundige en mag je de extra verpleegkundig ondersteunende taken uitvoeren die je hebt aangeleerd in de opleiding. 

Meer info over de opleiding kan je hier vinden.   

Profiel

  • Je beschikt reeds over een diploma als verzorgende én bent bereid om de opleiding tot zorgkundige te volgen via een kwalificerend traject  én om zodoende het visum tot zorgkundige te behalen.
  • Je engageert je om bij het behalen van je diploma in dienst te blijven bij WZC Sint Amand. 

Aanbod

  • Mogelijkheid tot het volgen van opleiding mét behoud van loon
  • Contract onbepaalde duur
  • Voltijdse of deeltijdse tewerkstelling (19h-28.5h-30h of 38h)
  • Verloning volgens overheidsbarema als verzorgende
  • Volledige overname anciënniteit indien relevant
  • Ontdek alle troeven van Lokaal bestuur Zwevegem

Interesse?

Solliciteer hier

Heb je nog vragen? Contacteer de personeelsdienst via vacatures@zwevegem.be of 056 76 55 45.