Nieuws - meest recent

Zwevegem organiseert op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018 een grote lenteschoonmaak.

Gemeente en OCMW organiseren een aanwervingsexamen voor administratief medewerker, met aanleg wervingsreserve. Concreet hebben we op dit moment twee vacatures voor onmiddellijke invulling. We gaan op zoek naar een administratief medewerker samenleving, en een administratief medewerker burgerzaken.

Hoe moet het verder met de studie naar de toekomst van het kanaal Bossuit-Kortrijk? Wil je samen met ons de mogelijkheden verkennen? Schrijf je dan in op www.kanaalbossuitkortrijk.be/meedenken.

Met de huidige weersvoorspellingen, waarbij er hoge windsnelheden kunnen voor komen, willen we de bevolking vragen om zoveel als mogelijk weg te blijven uit zones waar bomen staan. (bossen, parken, lanen...)

De jaarlijkse zitdag voor de land- en tuinbouwers uit de regio vindt plaats op vrijdag 16 februari 2018 van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 16.30 u. in het Gemeentepunt, Blokkestraat 29 te Zwevegem.

Op maandag 22 januari vindt de eerste gemeenteraad van dit jaar plaats. Lees hier de toelichtende nota.

Op 16.01.2018 vindt de eerste OCMW-raadszitting van 2018 plaats. Hier vind je de agenda voor deze zitting:

vanaf donderdag 1 maart - atletiekpiste Sportpunt 3

De gemeente Zwevegem heeft de startnota van het ruimtelijk uitvoeringsplan Omleidingsweg Moen-Trekweg en Imog opgemaakt.

2 reacties

Stem NU op jouw favoriet!