Vrijwillige helpers gezocht tijdens de Zomerdrink

Gepubliceerd op Vrijdag 03 mei 2024

Na twee succesvolle en zonnige edities nodigen we al onze inwoners opnieuw uit op de jaarlijkse Zomerdrink op zaterdag 29 juni in het Gemeentepark. Je bent welkom met je gezin voor een hapje en een drankje!

Na de zomerdrink is iedereen welkom op de gratis meezingavond van 'Vlaanderen Zingt'. Het orkest van 'Vlaanderen Zingt' speelt heel wat klassiekers met slechts één doel: het hele Gemeentepark doen daveren en iedereen samen laten zingen! Meer details over de timing volgen later.

Helpende handen gezocht

Om van de Zomerdrink opnieuw een succeseditie te maken, zijn we op zoek naar heel wat helpende handen. Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om mee te werken? Laat ons via onderstaand formulier weten in welke shift je interesse hebt. Een medewerker van de dienst cultuur & evenementen neemt daarna zo snel als mogelijk contact met je op.

Als vrijwilliger op de Zomerdrink ontvang je ook een vrijwilligersvergoeding. Hiermee verdien je 41 euro per dag dat je meehelpt. 

Keuze uit verschillende shifts

Als vrijwilliger tijdens de zomerdrink kan je op verschillende manieren je steentje bijdragen. We zijn op zoek naar helpende handen voor deze shifts:

  • Opbouw: opbouw partymate tenten en vullen van koelcontainer
  • Bar: frigo's aanvullen, algemene barwerking, taps aansluiten, bar proper houden, ...
  • Ecopunt: waarborgsysteem voor bekers uitleggen, bekers aanvaarden en omruilen, ...
  • Opkuis: opruimen van het terrein
  • Afbouw: afbraak partymate tenten en legen koelcontainer

Vrijwilliger tijdens de Zomerdrink

Contactgegevens
Shifts
Ik ben bereid om mee te werken tijdens deze shift:
Door jouw gegevens in dit formulier achter te laten, ga je akkoord dat de dienst cultuur & evenementen je gegevens tijdelijk opslaat en gebruikt in functie van de zomerdrink op zaterdag 29 juni 2024.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.