Parkeerplaatsen voor campers en mobilhomes

Kamperpunt Zennijs

Op kamperpunt Zennijs, op de hoeve Ten Rooden Duifhuize, Moenstraat 10 in Sint-Denijs zijn 15 prachtig gelegen, volledig uitgeruste plaatsen voor kampeerwagens beschikbaar. Op deze pittoreske site kan je in de zomer 2021 naar hartelust ravotten in een ongezien groot maislabyrint. Reservaties en info: Camping Zennijs.

Voor meer informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de camperplaats Zennijs vind je via de website van Toerisme Leiestreek


Het lokaal bestuur Zwevegem voorziet ook een aantal exclusieve parkeerplaatsen voor mobilhomes zonder elektriciteitsvoorzieningen, zonder sanitair, zonder lozingspunten op volgende locaties:

Buurttuin 't Spoor

Er is één parkeerplaats aan de buurttuin ’t Spoor op de parking van het Gemeentepunt, Blokkestraat 29 in Zwevegem (50°49'05.1"N 3°20'13.2"E).

Sportpunt Zwevegem is gelegen op 200 meter van de parkeerplaats. In Sportpunt zijn er tennisvelden, padelterreinen, een zwembad en fitness, een indoorspeelplein, een atletiekpiste, voetbalvelden, sporthallen, een gymhal en gedigitaliseerde schietstanden. Op 10 meter van de parkeerplaats ligt het Guldensporenpad, een oude spoorwegbedding die deel uitmaakt van het fietsknopen netwerk. Ook de Transfosite is zeker een bezoek waard. Dit gebouw is  een voormalige elektriciteitscentrale die plaats biedt aan avonturensport en culturele initiatieven. Meer info: www.transfozwevegem.be.

Voor meer informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de camperplaats in Zwevegem vind je terug via de website van Toerisme Leiestreek


Sportcentrum Sint-Denijs

Er is één parkeerplaats aan het sportcentrum Sint-Denijs, Dalestraat in Sint-Denijs (50°44'58.0"N 3°21'59.0"E).

Hier vertoef je in een groene omgeving, op de parking van een sportcentrum waar je kan voetballen en waar volkssporten hun intrek vinden (staande en liggende wippen en trogbollen). Er zijn hele mooie wandel-, fiets- en mountainbikepaden in de omgeving.  Je treft er een pittoresk kerkje in het centrum van Sint-Denijs.

Meer informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de camperplaats in Sint-Denijs vind je terug via de website van Toerisme Leiestreek


Millenniumpark Moen

Er is één parkeerplaats ter hoogte van het Millenniumpark in de Vaartstraat in Moen (50°46'20.9"N 3°23'16.1"E).

Opgelet! Deze kamperplaats is tijdelijk niet beschikbaar door een evenement van 15 juni tot en met 15 juli 2024.

Deze parking is gelegen langs een prachtige groenzone met picknickweide, uitgerust met een picknickkast en een publieke barbecue. Deze groenzone ligt langs het kanaal Bossuit-Kortrijk en is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht. Een aanrader is de Orveytwandeling met een rijke geschiedenis, deels gelegen in een natuurreservaat.

Meer informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de camperplaats in Moen vind je terug op de website van Toerisme Leiestreek


Voor meer informatie omtrent de kampeerplaatsen in Zwevegem, kan je steeds terecht bij de dienst toerisme: toerisme@zwevegem.be of op de website van Toerisme Leiestreek.