Sportieflex – de weg naar duurzaam sporten

Een flexibel sportabonnement voor de ongebonden sporter

Weet je nog niet welke sport je wil beoefenen? Wil je graag eens proeven van verschillende sporten? Sportieflex is een sportabonnement voor de losse, ongebonden sporters die van afwisseling houden en misschien ook nieuwsgierig zijn naar voor hen onbekende sporten.

Ontdekt het sportaanbod in jouw regio en neem deel aan de proeflessen of – trainingen. Hier vind je een overzicht van alle sportclubs in Zwevegem die hun deuren voor jou openstellen: Sportclubs Sportieflex
Ideaal om een sport uit te proberen, zonder verdere verplichtingen én met een degelijke verzekering!

Kostprijs en verzekering

18 euro per persoon per jaar. Het jaar start van zodra je het abonnement afsluit.  Een tweede gezinslid betaalt 14 euro (derde en volgende gezinsleden zijn gratis onder de strikte voorwaarde dat alle gezinsleden op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn.

Je bent 24/7 verzekerd als je individueel, met familie of vrienden recreatief aan het sporten bent (uitgezonderd deelname aan wedstrijden en tornooien en tijdens speedsailing, motorrijden, bergbeklimmen en parachutisme).

Meer info: Sportievak vzw – Sportieflex

Sportieflex Zwevegem op STRAVA

Sportieflex Zwevegem is een omnisportclub van Sportievak vzw. Als inwoner van Zwevegem kan je gratis lid worden van onze Strava-club. Zo kom je in contact met andere wandelaars, fietsers,… uit je gemeente en kan je elkaar aanmoedigen om te blijven bewegen. We delen er ook informatie over gezond sporten en beweegacties in Zwevegem.

Hoe kan je aansluiten bij de groep?

  1. Download de app STRAVA: https://www.strava.com/ en registreer je.
  2. Wordt lid van ons groepje Sportieflex Zwevegem: https://www.strava.com/clubs/sportieflex-zwevegem-782723

 

 

logo sport.Vlaanderen #Sportersbelevenmeer

Sportieflex

Zwevegem Beweegt logo
Zwevegem Beweegt