Vacature deskundige jeugd

Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2020

Functie

Als deskundige jeugd sta je in voor het programmeren en organiseren van een kwaliteitsvol vrijetijdsaanbod waarbij beleving centraal staat. Zo creëer je vanuit het lokaal bestuur een divers en toegankelijk aanbod waarbij je alle kinderen en jongeren kansen en ruimte biedt om jong te zijn in Zwevegem. Je staat mee in voor de organisatie van een gevarieerd vrijetijdsaanbod in functie van grabbelpas, buitenspeeldag, kampen,… Jouw focus ligt vooral op activiteiten binnen het jeugdaanbod o.a. coördinatie van de jeugdraad, ondersteunen van jeugdverenigingen, de coördinatie van de kindergemeenteraad en het coördineren van de kampen.

Heb je zin in deze boeiende functie, stel je vlug kandidaat !

Profiel

Je beschikt over een bachelorsdiploma of diploma hoger onderwijs korte type binnen onderwijs, sociaal-agogisch werk en hebt affiniteit met het jeugdwerk. Je bent communicatief en organisatorisch vaardig. Creativiteit, klantvriendelijkheid en inlevingsvermogen zijn kwaliteiten die jou typeren.

Aanbod

Voltijds contract van bepaalde duur vanaf 18 januari 2021 tot en met 31 augustus 2021. Verloning volgens overheidsbarema B1-B2-B3. Overname anciënniteit. Maaltijdcheques t.w.v. €8. Fietsvergoeding. Terugbetaling openbaar vervoer. Balans werk-privé.

Interesse?

Bijkomende inlichtingen kan je verkrijgen bij de personeelsdienst via vacatures@zwevegem.be of op het nummer 056 76 55 45.

Heb je interesse? Bezorg dan uiterlijk op 26.11.2020 jouw motivatiebrief, cv én kopie van diploma via vacatures@zwevegem.be. Onvolledige kandidaturen komen niet in aanmerking.