Woonclub

Heb je problemen bij het zoeken naar een huurwoning? Dreig je je woning te verliezen? In de woonclub kan je terecht voor informatie, advies en praktische hulp bij jouw zoektocht!

Ook huurders en verhuurders met (betaal)problemen zijn welkom bij de woonclub. Ze zorgen voor begeleiding om uithuiszettingen te voorkomen.

Om dit alles nog meer en goed te kunnen doen, mikken we in het project ook op het uitbouwen van een vrijwilligerswerking per woonclub. Voel je je aangesproken? De komende maanden gaan we actief op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken in het regioproject. Heb je nu al zin? Neem dan zeker contact op!

De Woonclub is een initiatief van W13, de nieuwe vereniging van de 13 OCMW's in de regio en het Centrum voor Algemeen Welzijnswerk (CAW) Zuid-West-Vlaanderen.

Elke woensdagnamiddag is de Woonclub aanwezig in het Huis van Welzijn (zaal Begnina - Paretteplein 17) van 14 u. tot 16.30 u. Je kan er steeds terecht zonder afspraak. Voor meer informatie kan je contact opnemen via woonclub@welzijn13.be.