Zomerbon: info handelaars

De uitbraak van het coronavirus en de coronamaatregelen hebben een enorme impact op onze samenleving. En niet in het minst op jouw handels- of horecazaak. Om onze lokale handel in het zonnetje te zetten,  lanceert het gemeentebestuur de “Zomerbon”. Hiermee wil de gemeente de inwoner bekende, maar misschien ook minder bekende, lokale handelszaken laten ontdekken. Op deze manier kan Zwevegem de lokale handelaar, die tijdens de crisis zijn activiteiten heeft moeten stopzetten, ondersteunen.

ONTDEK DE ZOMERBON

De Zomerbon is een gratis bon ter waarde van 15 euro die geschonken wordt, bij aankoop van 10 euro aan Zwevegemse BonZ. Met andere woorden: wie 10 euro aankoopt, krijgt daarvoor 25 euro in de plaats.

De bon kan vanaf 1 juni verkregen worden aan de balie van het Gemeentepunt, in de bibliotheek, op de bibus of aan tijdelijke verkooppunten. De klant kan meteen vanaf de aankoop de bon inwisselen bij de deelnemende handelszaken en dit uiterlijk tot 30 september 2021.

WIE KOMT IN AANMERKING?

Met een Zwevegemse BonZ kan de klant bij elke deelnemende handelaar terecht (overzicht huidige deelnemers zie: www.zwevegem.be/bonz). De Zomerbon kan echter enkel worden ingeruild bij de horecazaken, wellness en niet-medische contactberoepen. Ondernemers in volgende segmenten komen in aanmerking:

  • Horeca: cafés & drankgelegenheden,  restaurants & brasserieën, frituren en snackbars, hotels & andere verblijfsaccommodaties
  • Wellness en niet-medische contactberoepen: pedicure & voetverzorging, nagelsalons, massagesalons, kappers & barbiers, tatoeage- en piercingsalons, schoonheidsinstituten, sauna’s & wellnesscentra

Kom je niet in aanmerking voor de Zomerbon en neem je nog niet deel aan de Zwevegemse BonZ? Meer info over de Zwevegemse BonZ vind je hier.

HOE DEELNEMEN?

Deelname aan de Zomerbon is volledig kosteloos voor jou als ondernemer. De volledige waarde van de geïnde Zomerbonnen wordt je terugbetaald door de financiële dienst van de gemeente Zwevegem. Om deel te nemen dien je wel in te schrijven via onderstaand webformulier. Vervolgens ontvang je via e-mail de nodige instructies met een korte handleiding over hoe je de Zomerbon moet valideren op het webplatform.

We hebben dit nodig om de geïnde Zomerbonnen te kunnen terugbetalen.
Sector
Aanvaard je de Zwevegemse BonZ
Deze foto wordt gebruikt voor jouw handelaarsfiche in het overzicht van de deelnemende handelaars
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, svg.