Ons aanbod

Service aanbod assistentiewoningen

Als bewoner van onze assistentiewoningen kunt u genieten van een uitgebreid servicepakket. Deze service zit inbegrepen in de dagprijs.

Als centraal aanspreekpunt voor de flatbewoners is er de woonassistente. Zij staat klaar om bij allerlei vragen te helpen en zorg op maat aan te bieden en te coördineren.

De woonassistente is nabij en aanspreekbaar voor al uw vragen omtrent info over de flats, diensten aan huis, zorgoverleg, opvolging wanneer het even minder gaat, crisiszorg, administratieve ondersteuning, … Zij staat de bewoner bij en zorgt ook voor een gerust gevoel en ontlasting van mantelzorgers. Dit met respect voor privacy en vrijheid van de bewoners.

Ontmoeting en sociaal contact wordt gestimuleerd door de woonassistent. Elke week is er een zitmoment in de residentie waar men woont waar men terecht kan voor een babbel of een vraag. Om sociaal isolement tegen te gaan organiseert ze activiteiten op maat van de bewoner. Deze activiteiten zijn voor elk wat wils zoals een petanquewedstrijd, zomerfeest, uitstap, … Zo krijgen bewoners de gelegenheid om met elkaar in contact te komen. 

Onze andere diensten van het woonzorgcentrum zoals kapper, maaltijden aan huis, restaurant en dagcentrum zijn steeds beschikbaar voor onze flatbewoners mits betaling van een supplement.

Je kan steeds terecht bij de medewerkers van de sociale dienst Hanne, Annick en Annelies.