Judozaal Sportpunt 1 Zwevegem

Bekaertstraat 4
8550 Zwevegem
België

Judozaal Sportpunt 1 Zwevegem

Judozaal Sportpunt 1 Zwevegem

Bekijk op Google Maps

Extra informatie

Controleer beschikbaarheid

Klik hier indien u meer info wenst te verkrijgen over Judozaal Sportpunt 1

Tarieven

Situering en uitrusting

De judozaal met aanhorigheden beslaat het volledige rechtergedeelte van de bovenverdieping en heeft rechtstreeks zicht op de Bekaertstraat en de hoofdinkom van het Sportpunt zwembad en sporthal.

De tatami zelf, in de nieuwe blauw-gele kleuren, beslaat 144 + 30 = 174m² en heeft als afmetingen 12 m x 12 m + 6 m x 5.m. Speciale matten voor het inoefenen van valoefeningen zijn ter beschikking.

De kopse zijde is met spiegels en een afschermgordijn uitgerust.

Om veiligheids- en hygiënische redenen werden de cabines met douches binnenin de sportruimte ondergebracht en visueel afgeschermd. Bovendien werden diverse preventieve infrastructurele veiligheidsmaatregelen genomen om de sporter te beschermen.

Om comfortredenen werd een speciaal ventilatie- en verwarmingssysteem voorzien.

Voor muzikale ondersteuning zijn aansluitingmogelijkheden op een inplugbox van de centrale geluids- en oproepinstallatie van Sportpunt.

Indien gewenst kunnen sporttechnische begeleiders/leerkrachten gebruik maken van de begeleiderscabine op de benedenverdieping.

Voor de toeschouwers zijn zowel mogelijkheden op de zitbank van de kijkerszone in de zaal als via de beglaasde wand in de bovenhal. Vanaf deze zone heeft men ook rechtstreekse inkijk in de turnzaal.

Het sanitair is gemeenschappelijk op de bovenverdieping gesitueerd. Specifiek voor andersvaliden kan men gebruik maken van het centrale andersvalidentoilet op het gelijkvloers.

In de bovenhal is een affficheringsvitrinekast voorzien alsook een afsluitbare kastruimte voor de vaste hoofdgebruikers van de budozaal.

In de kastenwand zijn meerdere (12 st.) afsluitbare safe-o-mat kastjes voor het opbergen van waardevolle voorwerpen voorzien.

De zaal wordt prioritair voor gevechts- en verdedigingssporten ter beschikking gesteld.

  • privé-gebruik (alg. gemeenteprincipe à 200%)