Evenementenloket

Wil jij een feest, fuif of evenement organiseren? Weet je niet welke vergunningen je nodig hebt? Geen paniek! Het evenementenloket klaart die moeilijke klus voor jou.

Vul drie maanden vóór het evenement het aanmeldingsformulier in. Voor kleine evenementen (< 100 deelnemers) volstaat het om het korte aanmeldingsformulier in te vullen.

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier klein evenement

Wens je meer info?

Mail naar evenementen@zwevegem.be of spring eens binnen bij de dienst vrije tijd in het Gemeentepunt. Een medewerker helpt je graag verder. 

Duurzaam organiseren

De gemeente Zwevegem trekt de kaart van de duurzaamheid met de bedoeling de levenskwaliteit in de samenleving op zowel economisch, sociaal als ecologisch vlak te optimaliseren. In de overtuiging dat vrijetijdsbesteding en duurzaamheid hand in hand gaan, willen we organisatoren helpen om deze uitdaging mee vorm te geven.

Brochure duurzaam organiseren

Extra's

Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor jouw activiteit? Bekijk het aanbod zalen in Zwevegem. Opgelet: niet alle zalen zijn beschikbaar voor privégebruik! 

Feestzalen

Wil je ter ondersteuning van een evenement of project een toelage aanvragen? Klik verder voor het reglement voor het toekennen van een bijzondere toelage.

Reglement bijzondere toelage

Aanvraagformulier bijzondere toelage

Hoe organiseer ik met respect voor de coronamaatregelen?

Stappenplan voor coronaproof organiseren