23/10 | Steven Mahieu 'Full Contact Tour'

COMEDY
stevenmahieu

Steven Mahieu | Full Contact Tour

Nu podiumbeest Steven Mahieu meer dan een jaar lang in zijn kooi heeft moeten zitten, is hij gretiger dan ooit om opnieuw Vlaanderen rond te trekken. In de eerste reeks van deze tournee was Steven al één brok power die zijn publiek bij het nekvel greep, dat een mens zich nu alleen maar kan afvragen welke invloed die lange, ongevraagde pauze zal hebben. Om eerlijk te zijn: Steven weet het zelf ook niet. Hij kan je alleen beloven dat de "Full Contact Tour" nog een pak intenser wordt: de vulkaan staat op uitbarsten en in die explosie gaat Mahieu voluit voor de rauwe energie van het moment. Een beginpunt en een eindpunt is er, maar alles wat daartussen gebeurt, wordt een heerlijk onvoorspelbare trip. Full Contact in het kwadraat. Vaste support act Hans Cools is ook deze keer van de partij om kalm tegengewicht te bieden.

Tickets en info

23 oktober 2021

Theatercentrum Zwevegem - Otegemstraat 18A

Losse ticketprijs € 15

Deuren 19:15

Start voorstelling 20:00

Tickets

Genieten van een voordelig tarief? Koop een cultureel abonnement aan!

Je kan genieten van een voordelig tarief bij aankoop van tickets voor 4 voorstellingen van het cultureel seizoen in het Theatercentrum. Kies en mix de voorstellingen die u het meest liggen via de ticketlink! 

  • 4 voorstellingen: € 49
  • per voorstelling extra*: € 12,25 i.p.v. €15
  • BELANGRIJK: log steeds met dezelfde gegevens in via onze webshop zodat je ten alle tijde kan genieten van het voordelig tarief.

* er zijn in totaal 6 voorstellingen



Meer info via cultuur@zwevegem.be