04/12 | Wannes Cappelle & Nicolas Callot

MUZIEK
wannes

Wannes Cappelle & Nicolas Callot | Schubert in het West-Vlaams

West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, frontman en stuwende kracht van Het Zesde Metaal. In zijn songs blijft hij die taal trouw, zonder ermee te koketteren. Hij verstaat de kunst om in eenvoudige woorden de complexe werkelijkheid te bezingen. Vooral met zijn dichterlijke vondsten én ontwapenende eerlijkheid wint hij vele zieltjes. Een nummer als ‘Ploegsteert’ is nu al een onsterfelijke Vlaamse klassieker! Cappelle komt al geruimte tijd bij pianist Nicolas Callot over de vloer. Callot won verschillende wedstrijden, was laureaat van de International Johannes Brahms Competition in Oostenrijk en trad op met Antwerp Symphonic Orchestra onder leiding van Philippe Herreweghe. Hij deelde zijn grote liefde voor componist Franz Schubert met zijn West-Vlaamse vriend. En vroeg zich af wat het zou geven als Cappelle enkele van de schitterende Schubert-liederen zou vertalen in de plastische en poëtische taal die hem zo eigen is?  Beleef dit bijzonder project en luister hoe Cappelle en Callot het werk van Schubert naar hun hand zetten. 



Tickets en info

4 december 2021

Theatercentrum Zwevegem - Otegemstraat 18A

Losse ticketprijs € 15

Deuren 19:15

Start voorstelling 20:00

Tickets

Genieten van een voordelig tarief? Koop een cultureel abonnement aan!



Je kan genieten van een voordelig tarief bij aankoop van tickets voor 4 voorstellingen van het cultureel seizoen in het Theatercentrum. Kies en mix de voorstellingen die u het meest liggen via de ticketlink! 

  • 4 voorstellingen: € 49
  • per voorstelling extra*: € 12,25 i.p.v. €15
  • BELANGRIJK: log steeds met dezelfde gegevens in via onze webshop zodat je ten alle tijde kan genieten van het voordelig tarief.

* er zijn in totaal 6 voorstellingen

Meer info via cultuur@zwevegem.be