Doe het zelf!

Doe het zelf!
Je leent zelf je boeken uit en dat biedt heel wat voordelen. Je hoeft niet meer aan te schuiven en de bibmedewerker staat steeds klaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien is je privacy verzekerd.

‘Mijn bibliotheek’ vanuit de zetel
‘Mijn bibliotheek’, dat is de toepassing waarmee je digitaal in de bib aan de slag kunt. Raadpleeg onze website en catalogus en zoek je favoriete boek van thuis uit. Reserveer vanuit je zetel en het boek staat klaar voor jou aan de infobalie. Geen tijd om de boeken binnen te brengen? Verleng online. Via ‘mijn bibliotheek’ heb je steeds een overzicht van je ontleende boeken en reservaties.

Duik in het digitale krantenarchief!
Met het digitale krantenarchief krijg je snel en gratis toegang tot verschillende digitale publicaties. Zoals De Standaard, Het Nieuwsblad, Knack, Humo, Wablieft en Metro. Inloggen doe je gratis via je ‘mijn bibliotheek’-account.

Boeken van overal...
Via de bibliotheek in Zwevegem kan je ook boeken aanvragen uit alle bibliotheken van Vlaanderen. Hebben wij een boek niet in huis, dan wordt voor 2 euro het boek uit een andere bib naar onze bib gehaald.