Aanvraag leverancier bij de gemeente

Ben jij een gedreven leverancier, aannemer of dienstverlener en wil je graag samenwerken met het lokaal bestuur Zwevegem? Grijp je kans en vul onderstaand formulier in om ons op de hoogte te brengen van jouw aanbod.

Na het invullen en verzenden van het formulier, wordt jouw bedrijf opgenomen in de database van lokale ondernemers. Deze database wordt door onze medewerkers geconsulteerd tijdens de zoektocht naar een partner voor de aankoop van goederen of de uitvoering van diensten, studies of werken. 

Afhankelijk van de aard van de behoefte en het moment waarop deze behoefte zich voordoet, zal het lokaal bestuur Zwevegem een uitnodiging tot samenwerking uitsturen. Het kan dus even duren voordat je een uitnodiging tot samenwerking ontvangt, maar de eerste stap naar een samenwerking is alvast gezet. 

Identificatiegegevens onderneming
Sector
Vink aan wat van toepassing is
Overige
Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens opgeslaan worden in de databank van de dienst economie en geraadpleegd kunnen worden door gemeentepersoneel in functie van overheidsopdrachten. Door dit item aan te vinken, bevestig je ook dat je de privacyverklaring gelezen en goedgekeurd hebt. De verklaring kan je hier lezen: www.zwevegem.be/privacy.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.