Zwevegemse BonZ

Verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, Valentijn, Communie, Lentefeest of origineel eindejaarsgeschenk? De zoektocht naar het ideale geschenk stopt hier!  Een cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen, verpakt in een mooie geschenkverpakking... dat is de Zwevegemse Bonz!

Het bedrag op de BonZ is volledig vrij te kiezen!

Waar te koop?

  • in het gemeentepunt (aan de rode balie)
  • in de bibliotheek 
  • op de bibus
  • online via onze webshop  (Je ontvangt hem meteen digitaal in je mailbox. Je kan hem printen of via de QR-code op de smartphone gebruiken.) 

Waar te gebruiken? 

Met de BonZ kan je terecht bij tal van Zwevegemse handels- en horecazaken. Een nieuwe outfit, een hapje eten of toch liever een bezoekje aan de sauna... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bovendien hoeft de Zwevegemse BonZ niet in één keer gespendeerd te worden. De bon kan bij verschillende zaken aangeboden worden tot het saldo op is (vb. 15 euro bij de slager, 3 euro bij de bakker, 25 euro bij jouw favoriete kledingzaak). De BonZ heeft een handig bankkaartformaat zodat je hem overal mee naartoe kan nemen.

Deelnemende handelaars    Saldo raadplegen    

Hoelang geldig? 

De BonZ zijn 1 jaar geldig vanaf datum van uitgifte. Is jouw Bonz vervallen? Tot 6 maanden na de vervaldatum kan je aan het onthaal van het Gemeentepunt een cadeaubon éénmalig laten verlengen.

De (oude) papieren BonZ kunnen enkel nog in het Gemeentepunt omgeruild worden voor een digitale BonZ met geldigheidsduur van één jaar.  

Lees ook: 

BonZ voor bedrijven          BonZ voor grote gezinnen          Info voor de handelaar