TranZformer awards: is jouw bedrijf klaar voor erkenning op vlak van duurzaamheid?

Gepubliceerd op Woensdag 10 april 2024

Het lokaal bestuur Zwevegem kondigt met trots de lancering aan van de TranZformer awards. Dit initiatief wil een platform zijn om Zwevegemse inspanningen te erkennen op vlak van duurzaamheid.

Vier duurzaamheidspioniers vallen in de prijzen

Op vrijdag 28 juni vindt er in Transfo in Zwevegem een gala-avond plaats. Die avond zullen vier duurzaamheidspioniers een trofee overhandigd krijgen. De awards zijn een essentieel onderdeel van het bredere Klimaatfestival Zwevegem, dat zich richt op het vergroten van het bewustzijn over de huidige klimaatveranderingen. 

Je kandidatuur indienen kan tot en met 12 mei

Organisaties die willen deelnemen aan de TranZformer Awards, moedigen we aan om hun kandidatuur in te dienen via de officiĆ«le website van het Klimaatfestival Zwevegem. Deelnemen kan in vier categorieĆ«n: 

  • duurzaam product
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • lokaal initiatief (waarbij ook verenigingen zich kandidaat kunnen stellen) 
  • duurzaamheidspionier (publieksprijs)

De deadline voor het indienen van kandidaturen is zondag 12 mei 2024. Voor meer informatie over de TranZformer Awards en hoe je kan deelnemen, kan je terecht op www.klimaatfestivalzwevegem.be.

Klaar voor verandering

We zijn verheugd om de TranZformer awards te lanceren als een manier om organisaties te belonen die zich toeleggen op duurzaamheid en innovatie. We zijn ervan overtuigd dat deze ondernemingen niet alleen een verschil maken in hun eigen bedrijfsvoering, maar ook als katalysator fungeren voor grotere veranderingen in onze samenleving.

www.klimaatfestivalzwevegem.be