Overnachten in Zwevegem

Vertoeven in Zwevegem is een verademing dankzij de vele culturele, sportieve, culinaire, geschiedkundige, educatie en natuurbelevende mogelijkheden. Dit combineren met één of meerdere overnachtingen in onze gemeente maakt de beleving nog intenser. Vakantiegevoel troef!

Van een B&B, vakantiewoning, hotel tot kampeerplaats

In elke deelgemeente vind je logementen, elk met hun specifieke verwennerijen. Hieronder vind je een overzicht van alle logeermogelijkheden in Zwevegem.

In onze gemeente vind je ook unieke campinglocaties, zoals: Het Paradijs van Zennijs bij de Hoeve Ten Rooden Duifhuize in Sint-Denijs of Camping Transfo op de voormalige elektriciteitscentrale in Zwevegem.

Nieuw! Parkeerplaatsen voor campers en mobilhomes

Op weekend met je jeugdbeweging?

In de gemeente zijn er enkele weekendverblijven voor jeugdbewegingen. Hiervoor kan je terecht in het heem van de Chiromeisjes Zwevegem en in het heem van Chiro Heestert. Deze locaties zijn niet geschikt voor zomerkampen.

In centrum De Brug, Otegemstraat 238, is er een slaapzolder met sanitair, douches en een keuken aanwezig. Overnachten op deze locatie is mogelijk met een groep van max. 45 personen. Reserveren doe je via KSKZ Kajakclub: philippe.vdb58@gmail.com of 0474 88 02 57.