Animator worden

De jeugddienst zoekt animatoren voor haar vakantiewerkingen (Grabbelpas, Petoeter, Speelplein Z@P of themakampen).  Kan je goed omgaan met kinderen en wil je je tijdens de schoolvakanties engageren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Geen ervaring? No worries! We helpen je samen met de rest van de animatorenploeg om activiteiten in elkaar te steken, geven je uitleg over de werking en begeleiden je waar nodig. Elke dag steken we de koppen nog eens bij elkaar om de voorbije dag te overlopen en de volgende dag voor te bereiden. Met al je vragen en zorgen kan je ook steeds bij de hoofdanimatoren terecht.

Ik wil animator worden!

Wat verwachten we van jou?

  • je bent effectief 15 jaar.
  • je staat in voor de animatie van kinderen: voorbereiding, animatie, opkuis en evaluatie inbegrepen
  • je gaat op een verantwoordelijke manier met kinderen/jongeren om
  • je ziet er op toe dat er goed voor het materiaal wordt gezorgd
  • je staat ouders op een beleefde manier te woord

Je kan kiezen uit verschillende werkingen:

  • Petoeter is er elke vakantie voor peuters en kleuters.
  • Speelplein ZAP is er enkel in de zomervakantie voor kleuters, lagere schoolkinderen en 1ste middelbaar.
  • Tot slot kan je ook aan de slag op één van onze kampen in de krokus-, paas-, zomer- en herfstvakantie is er een aanbod voor kleuters, lagere schoolkinderen en jongeren tot en met het 3de middelbaar.

Extra activiteiten als animator

In onze werkingen is iedereen welkom.  Je maakt er vrienden voor het leven! Elke donderdagavond tijdens de vakantie is er een leuke activiteit, als animator ben je hierop altijd welkom. Tijdens het jaar organiseren we verschillende extra activiteiten voor alle animatoren: kerstfeestje, verrassingsactiviteiten (bezoekje aan Jumpsky, Glow in the dark Golf), brainstorm thema’s, zomerafsluit met BBQ en tal van gratis vormingen.

Als animator krijg je bovenop een hele leuke vakantie een forfaitaire kostenvergoeding. Deze ligt tussen € 34 & € 60 per dag, afhankelijk van je ervaring.

Maak kennis met de animatoren via onderstaande video

Invulformulier animator worden