Jobstudent bij het lokaal bestuur Zwevegem

Op zoek naar een toffe studentenjob? Dan ben je aan het goede adres. Lokaal bestuur Zwevegem heeft voor elke wat wils! Van administratie tot uitvoerende en technische functies. Regelmatig zoeken wij gemotiveerde jobstudenten om onze teams tijdelijk te ondersteunen. Dit zowel tijdens het schooljaar als in vakantieperiodes.

Jobstudenten zomervakantie 2024

Wil je een centje bijverdienen en ben je dus op zoek naar een leuke studentenjob? We zoeken studenten om deze zomer te werken in het woonzorgcentrum en in het Gemeentepunt. Het gaat om zowel administratieve als uitvoerende functies.

Ontdek al onze vacatures via onderstaande rode knop. 

Vul het webformulier in op uiterlijk 10.03.2024.
Eind maart brengen we je op de hoogte van de beslissingen.

Ik solliciteer!

Vacature jobstudenten

Jobstudenten verpleging & verzorging

Doorheen het jaar zijn we op zoek naar jobstudenten die een handje helpen in het woonzorgcentrum Sint-Amand. Solliciteren kan via onderstaande knop. 

  • Je bent minstens 17 jaar
  • Je bent een student verpleging/verzorging

Ik solliciteer!

Spontaan solliciteren

Interesse om een vakantiejob uit te voeren bij het lokaal bestuur Zwevegem, maar nog geen gepaste vacature gevonden? Via onderstaande knop kan je jouw gegevens achterlaten en spontaan solliciteren.

We houden jouw gegevens één jaar bij. Van zodra er een openstaande functie is die aansluit bij jouw interesses nemen we contact met je op. 

Spontaan solliciteren als jobstudent