Bedrijvensport Beweegstunt@Sportpunt

Gepubliceerd op Vrijdag 01 september 2023
25 september 202314 december 2023

Het Lokaal Bestuur Zwevegem zet sterk in op gezondheid en bewegen op het werk!

Vandaar dat er deze maand opnieuw sportlessenreeksen starten voor werknemers van Zwevegemse bedrijven onder de naam Beweegstunt@Sportpunt.

Zet jouw werknemers in beweging en smeed nieuwe sportieve banden. Fitte en gezonde medewerkers voelen zich beter, zijn minder vaak ziek, ervaren minder stress en zijn dus ook productiever. Bovendien werkt samen sporten met collega’s heel verbindend.

Verschillende bedrijven nemen al deel aan ons sportaanbod over de middag en na de diensturen. Maar het Lokaal Bestuur Zwevegem hoopt nog meer werknemers van bedrijven, gelegen in Zwevegem, aan het sporten te krijgen en hen te stimuleren tot een gezonde levensstijl. Badminton, tennis, spinning, BBB en mountainbike zijn een greep uit ons aanbod.

De volgende lessenreeks (van 11 lessen) start op maandag 25 september 2023 en kost 25 euro. Nieuwsgierig geworden?  

Het volledige aanbod kan je terugvinden op https://www.zwevegem.be/Bedrijvensport Je kan er meteen ook al inschrijven voor de gratis proefles of de volledige lessenreeks.

Check zeker ook eens onze brochure voor bedrijven om je medewerkers in beweging te zetten via tal van initiatieven. En misschien krijgt jouw Zwevegems bedrijf binnenkort wel de titel van sportbedrijf! https://www.zwevegem.be/Bedrijvensport

dienst sport