In de kijker

Oproep meedenkers G-Sportplatform.
Ben jij ervaringsdeskundige, dan ben je ongetwijfeld een meerwaarde voor dit platform. Aarzel niet om de sportdienst te contacteren om mee na te denken over het toekomstige G-aanbod.
Ruben Van Gucht: "Sportman"
In “Sportman” vertelt Ruben Van Gucht kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van Den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen...
Seniorensport
De gemeente plaatst deze legislatuur de sport voor ongebonden senioren extra in de kijker (ongebonden = niet aangesloten bij een sportwerking). Hiermee wenst ze een antwoord te bieden op vragen van deze senioren.
Brochure vrijetijdsaanbod najaar 2019
Benieuwd wat er allemaal op het vrijetijdsprogramma staat voor het najaar van 2019? Neem dan snel een kijkje in onze folder. Zowel activiteiten van jeugd, sport, cultuur als bib kan je er terugvinden.
Sporten op het werk
Onderzoek heeft het al meermaals aangetoond: ondernemingen die investeren in de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers winnen vaak op vele vlakken. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook beter, hebben minder last van stress en ze zijn minder vaak ziek.
Vrijetijdsaanbod 50-plus Zwevegem
Met de slogan “50-plussers actief in Zwevegem” focussen we op het uitgebreide vrijetijdsaanbod in onze gemeente. Tal van verenigingen organiseren activiteiten voor 50-plussers.
Het is ons menens met jouw goede voornemens
Maakte jij dit jaar ook het voornemen om meer te gaan bewegen? Dan was je niet de enige. Het staat elk jaar in de top 3 van goede voornemens. Het slechte nieuws is dat maar 12% die goede voornemens ook volhoudt.

Activiteiten

Start to Run
een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen
#Sportersbelevenmeer #Zwevegem
We willen graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. En daar kan jij bij helpen door jouw sportervaringen te delen met de hashtag #Sportersbelevenmeer.

Dienstverlening