In de kijker

Vacature deskundige sport
Het Lokaal Bestuur Zwevegem zoekt een deskundige sport. Het betreft een voltijdse tewerkstelling, contractuele aanstelling.
Seniorensport
De gemeente plaatst deze legislatuur de sport voor ongebonden senioren extra in de kijker (ongebonden = niet aangesloten bij een sportwerking). Hiermee wenst ze een antwoord te bieden op vragen van deze senioren.
Aanbod vrije tijd en kampen 2020
Benieuwd wat er allemaal op het vrijetijdsprogramma staat voor 2020? Neem dan snel een kijkje in onze folder. Zowel activiteiten van jeugd, sport, cultuur als bib kan je er terugvinden.
Sporten op het werk
Onderzoek heeft het al meermaals aangetoond: ondernemingen die investeren in de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers winnen vaak op vele vlakken. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook beter, hebben minder last van stress en ze zijn minder vaak ziek.
Vrijetijdsaanbod 50-plus Zwevegem
Met de slogan “50-plussers actief in Zwevegem” focussen we op het uitgebreide vrijetijdsaanbod in onze gemeente. Tal van verenigingen organiseren activiteiten voor 50-plussers.
Vakantiewerkingen
Ben je op zoek naar een leuke invulling van je vakantie dan vind je hier zeker wat je zoekt. 

Activiteiten

Start to Run
een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen
#Sportersbelevenmeer #Zwevegem
We willen graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. En daar kan jij bij helpen door jouw sportervaringen te delen met de hashtag #Sportersbelevenmeer.

Dienstverlening