In de kijker

Kijk! Ik fiets!
Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meekijken wat hij/zij al kan? Dan is ‘KIJK! Ik fiets!’ echt iets voor jou!
Brochure vrijetijdsaanbod najaar 2019
Benieuwd wat er allemaal op het vrijetijdsprogramma staat voor het najaar van 2019? Neem dan snel een kijkje in onze folder. Zowel activiteiten van jeugd, sport, cultuur als bib kan je er terugvinden.
MOEV-veldloop Zwevegem
Op woensdag 25 september 2019 was er de jaarlijkse veldloop in Zwevegem. We zijn trots te mogen melden dat er 1630 aankomsten waren, toch één van de sterkst bezette veldlopen voor scholen.
Vrijetijdsaanbod 50-plus Zwevegem
Met de slogan “50-plussers actief in Zwevegem” focussen we op het uitgebreide vrijetijdsaanbod in onze gemeente. Tal van verenigingen organiseren activiteiten voor 50-plussers.
Het is ons menens met jouw goede voornemens
Maakte jij dit jaar ook het voornemen om meer te gaan bewegen? Dan was je niet de enige. Het staat elk jaar in de top 3 van goede voornemens. Het slechte nieuws is dat maar 12% die goede voornemens ook volhoudt.

Activiteiten

Start to Run
een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen
#Sportersbelevenmeer #Zwevegem
We willen graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. En daar kan jij bij helpen door jouw sportervaringen te delen met de hashtag #Sportersbelevenmeer.

Dienstverlening