In de kijker

Kijk! Ik fiets!
Kan je kind al fietsen met steunwieltjes, maar weet je niet goed hoe het nu verder moet? Wil je graag zelf jouw kapoen begeleiden zodat je trots van op de eerste rij kan meekijken wat hij/zij al kan? Dan is ‘KIJK! Ik fiets!’ echt iets voor jou!
Start to Run voorjaar 2020
Op zoek naar een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen? Dan is Start to Run vast en zeker iets voor jou!
Veilig op de elektrische fiets
Ben jij een van die fietsers en voel je je niet altijd veilig onderweg? Om je beter te wapenen in het verkeer en je een groter veiligheidsgevoel te geven, organiseert de gemeente een gratis initiatie van de 6 cruciale fietsvaardigheden
Kick-off Zwevegem fietst
De beweegcampagne “Zwevegem Fietst - Zwefie” start dit jaar haar 7de werkjaar. Zwefie biedt oefenprogramma’s op drie niveaus: de recreanten, de sportievelingen en de gedreven fietsers.
Win The Moving Game
Wat als... je 500 euro krijgt om een project te bedenken waarmee je minstens 8 jongeren aan het sporten/bewegen krijgt gedurende 2 uren per week? Ken jij de toverformule, the way to succes?
Sportieflex
Zwevegem zet sport op 1
Sportieflex: een nieuwe sporttrend voor sportievelingen die niet bij een club aangesloten zijn
Seniorensport
De gemeente plaatst deze legislatuur de sport voor ongebonden senioren extra in de kijker (ongebonden = niet aangesloten bij een sportwerking). Hiermee wenst ze een antwoord te bieden op vragen van deze senioren.
Sporten op het werk
Onderzoek heeft het al meermaals aangetoond: ondernemingen die investeren in de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers winnen vaak op vele vlakken. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook beter, hebben minder last van stress en ze zijn minder vaak ziek.
Vrijetijdsaanbod 50-plus Zwevegem
Met de slogan “50-plussers actief in Zwevegem” focussen we op het uitgebreide vrijetijdsaanbod in onze gemeente. Tal van verenigingen organiseren activiteiten voor 50-plussers.
Vakantiewerkingen
Ben je op zoek naar een leuke invulling van je vakantie dan vind je hier zeker wat je zoekt. 

Activiteiten

Start to Run
een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen
#Sportersbelevenmeer #Zwevegem
We willen graag zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. En daar kan jij bij helpen door jouw sportervaringen te delen met de hashtag #Sportersbelevenmeer.

Dienstverlening