In de kijker

#iksteunmijnclub!
Laat zien dat je achter jouw club staat, met bijvoorbeeld een leuke actie of een helpende hand. Deel ook je favoriete foto of filmpje – kortom de beste herinnering aan je club – met #iksteunmijnclub!
Gewoon Geestig - Bewegen is gezond
Met gewoon geestig willen we mensen samenbrengen om op een actieve, bewegende manier aan een verbeterde psychische én fysieke gezondheid te werken, o.l.v. een psycholoog.
SportiG
Heb je een verstandelijke, mentale of fysieke beperking of ASS en ben je wel sportief? Dan is SportiG iets voor jou!
SportiG biedt je de kans om kennis te maken met allerlei sportdisciplines.
Sportieflex
Sportieflex helpt je, samen met de gemeente Zwevegem naar een sportieve, gezonde uitdaging. Sportieflex is een nieuw initiatief dat midden augustus werd gelanceerd.
Bedrijvensport
Omdat fitte medewerkers de drijfkracht vormen van het team.
Nieuw: brochure plaatselijke bedrijvensportmogelijkheden en Meet en speed Sportpunt
SportKompas
Het lokaal bestuur zal kinderen uit het derde en vierde leerjaar screenen met de bedoeling hen te oriënteren in de richting van een duurzame sportkeuze.


#blijfsporten
10 praktische richtlijnen voor veilig bewegen, trainen en sporten tijdens de coronaperiode.
Seniorensport
De gemeente plaatst deze legislatuur de sport voor ongebonden senioren extra in de kijker (ongebonden = niet aangesloten bij een sportwerking). Hiermee wenst ze een antwoord te bieden op vragen van deze senioren.
Sporten op het werk
Onderzoek heeft het al meermaals aangetoond: ondernemingen die investeren in de fysieke en mentale gezondheid van hun werknemers winnen vaak op vele vlakken. Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook beter, hebben minder last van stress en ze zijn minder vaak ziek.
Vakantiewerkingen
Ben je op zoek naar een leuke invulling van je vakantie dan vind je hier zeker wat je zoekt. 

Activiteiten

Start to Run
een eenvoudige manier om fit te blijven én je goed te voelen
G-sport in Zwevegem
Met dit platform willen we sport toegankelijk maken voor iedereen die omwille van een beperking, stoornis, handicap, een psychisch of gedragsprobleem niet kan aansluiten bij het reguliere sportaanbod

Dienstverlening